0880110301

Is uw laadpaal toekomstbestending?

Toekomstbestendig? Wel zo handig!

Er worden nog steeds laadstations geplaatst met een laadvermogen van (slechts) 3,7kW. Geen verstandige keuze!

Wellicht is het op dit moment voldoende om uw huidige elektrische auto op te laden. Maar wat als uw elektrische auto vervangen wordt? Dan is investeren in een nieuw laadstation onvermijdelijk.

Wat is dan wel een verstandige keuze? Een toekomstbestendig laadstation! Lees hier waarom.

Instelbaar laadvermogen

Een laadstation is bij voorkeur een toekomstbestendige investering. De laadpalen van Lanova hebben standaard een laadvermogen van 22kW. Het laadvermogen is via een softwarematige instelling eenvoudig aan te passen aan het laadvermogen van uw auto. Komt er een nieuwe auto met een hoger laadvermogen? Met één druk op de knop is het uw laadstation hier opnieuw op ingesteld!

Zo komt u nu én in de toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Vervangen

Onlangs trof één van onze installateurs deze situatie aan in een garage aan huis. De laadpaal die enige tijd geleden aangeschaft was is helaas niet meer toereikend voor de nieuwe elektrische auto. Het Home Advanced laadstation van Lanova is naast het verouderde station geplaatst. Als de nieuwe auto afgeleverd is, is het oude laadstation helaas overbodig.

U zult het ongetwijfeld met ons eens zijn dat voor een tweede keer investeren in een laadstation zonde is. Vooral omdat dit voorkomen had kunnen worden.

Veilig laden, nu én in de toekomst?

Een laadstation aanschaffen zonder daarna voor verrassingen te komen staan? Een verstandige keuze! Neem contact op met onze adviseurs om te bespreken welke optie voor u interessant is.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.