0880110301
Lanova Laadpalen

Geen laadpalen op voorraad? Bij ons wel!

Laadpaal nodig?

Deels door de COVID pandemie ervaren leveranciers en fabrikanten van veel producten problemen met productie. Fabrieken van (elektrische) auto’s, zonnepanelen én laadpalen liggen op sommige plekken zelfs gedeeltelijk helemaal stil.

Verwacht je binnenkort toch je nieuwe elektrische auto en heb je een laadpaal nodig? Dat kan wel eens een uitdaging worden! Een groot deel van de leveranciers kampt op dit moment met behoorlijk lange levertijden. Zo erg dat er vaak zelfs maanden overheen gaat voor dat het laadstation geïnstalleerd kan worden.

Beschikbare voorraad

Snel een laadpaal nodig? Goed nieuws, want wij hebben onlangs onze voorraad weer behoorlijk aan kunnen vullen! Op dit moment hebben we van alle type laadpalen een flinke voorraad.

Hoe kan het dat wij wel voorraad hebben en andere leveranciers niet? Het antwoord op deze vraag is simpel. Onze inkopers hebben al vroeg op dit aankomende probleem in weten te spelen en extra voorraad ingekocht.

Snelle installatie

Op zoek naar een laadpaal die binnen twee weken geïnstalleerd kan zijn? Dan staan wij voor je klaar! Of het nou een laadpaal voor thuis is, zakelijk óf (semi)publiek laden, op dit moment kunnen we alle laadstations nog uit voorraad leveren.

Vraag vandaag nog je offerte aan

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.