0880110301

Even voorstellen: Monica van der Hall

Marketing & Communicatie

Als spil in het team versterk ik vanaf nu graag de club harde werkers van Lanova laadpalen.

Het ontwikkelen van bedrijfsstrategieĆ«n, communicatiecampagnes opzetten en tot in de puntjes uitwerken, plus het verzorgen van alle overige vragen of informatie dat zowel intern als extern behoeftig is; graag help ik – Monica van der Hall – dit krachtig en fris vorm te geven.

 

 

Interesse

Wat leuk dat je geĆÆnteresseerd bent in mij en ons bedrijf Lanova Laadpalen.

Als marketeer bekijk ik de wereld door een ‘nieuwsgierige bril’ en stel graag vragen om mee aan de slag te gaan. Waarom ontwikkelt een bepaalt product sneller dan een ander? Wat is de werkelijke behoefte van een consument? En waar maak ik samen met mijn collega’s de klant blij mee?

Vervolgens krijg ik energie van het ontwikkelen van succesvolle campagnes of strategische keuzes. Grafieken die groen kleuren en stijgende lijnen laten zien, dat geeft voldoening. Het mooiste compliment vind ik de glimlach van een tevreden klant.

In de vrije tijd maak je mij blij met een flinke dosis sporten, het zorgen voor dieren en bovenal genieten van en met mijn twee prachtige kinderen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Contact

 

 

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.