0880110301
Lanova Laadpalen

Even voorstellen: Fleur

Dubbelfunctie

Enige tijd geleden stond er een vacature open voor de functie van Accountmanager waarop wij veel mooie reacties mochten ontvangen! Tijdens de sollicitatieprocedure bleek één nieuwe collega eigenlijk al niet meer voldoende om ons groeiende bedrijf verder vorm te geven. Toen ze bij ons op gesprek kwam waren wij er al snel van overtuigd dat we een match te pakken hadden! Fleur gaat niet alleen een bijdrage leveren aan onze afdeling verkoop.. Ze gaat een groot deel van haar tijd ons marketingteam ondersteunen.

Graag stellen we je voor aan Fleur van den Brule!

Even voorstellen..

Fleur, volgende maand mag ze 25 kaarsjes uitblazen en is opgegroeid in Brabant. Vanaf deze maand komt onze binnendienst versterken. Maar wat moeten we eigenlijk van haar weten?

“Mijn naam is Fleur van den Brule. Oorspronkelijk kom ik uit Eindhoven en inmiddels woon ik als Brabantse al een tijdje in het mooie Twente. Op dit moment zit ik in de afrondende fase van mijn HBO studie Automotive Business Management aan de IVA te Driebergen.

In mijn vrije tijd sport ik graag (voornamelijk boksen). Daarnaast kook ik graag uitgebreid en zet ik met plezier een 3 gangen diner op tafel voor familie of vrienden!”

Waarom heb je er voor gekozen om bij Lanova te werken en wat kunnen we van jou verwachten?

“Na het afronden van mijn afstudeerstage bij Grolsch kwam ik de vacature bij Lanova Laadpalen tegen. Ik was direct enthousiast! Wat mij met name aantrok is het jonge en hechte team, daar voel ik mij nu al thuis! Met mijn doorzettingsvermogen, spontaniteit en kennis van de autobranche weet ik een mooie bijdrage te leveren aan het team!

Wil je meer over mij weten? Let’s connect!

Wij zijn er van overtuigd dat Fleur met haar Brabantse gezelligheid in combinatie met de Twentse nuchterheid een waardevolle bijdrage gaat leveren aan ons team.

Welkom Fleur!


Wil je alvast meer weten over onze laadpalen?
Bekijk de elektrische laadpaal thuis of vraag direct een offerte aan!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.