0880110301
Lanova Laadpalen

Even voorstellen: Daniël

Accountmanager

Een tijdje terug kwam de vacature voorbij.. Wegens groei gingen wij wederom op zoek naar een Accountmanager om ons team mee te versterken. En.. met succes!

Graag stellen wij Daniël van Bemmel aan je voor!

Even voorstellen..

Daniël, 24 lentes jong, woonachtig in Nijverdal en inmiddels een aantal jaar ervaring opgedaan als Accountmanager gaat ons team versterken. Maar wat moeten we nog meer weten van hem?

“Buiten werktijd heb ik één grote passie: fitness. Na werktijd een bezoekje aan de sportschool is voor mij een dagelijkse bezigheid. Daar past gezonde voeding natuurlijk ook bij. Inmiddels zijn de collega’s er aan gewend geraakt dat ik tijdens de lunch mijn verse warme maaltijden van huis meeneem.

Als persoon ben ik nieuwsgierig van aard en sta ik altijd open om nieuwe dingen te leren.”

 

Het is snel gegaan.. Een prettig gesprek, een concreet vervolggesprek en een week later had Daniël zijn eerst werkdag (op gepaste afstand) op ons kantoor in Enter. Waarom het zo snel ging? Iedereen was meteen enthousiast.

“De keuze om bij Lanova te gaan werken was snel gemaakt.. Ten eerste omdat het product en de bijbehorende doelgroep mij erg aanspreekt. Ik heb een grote interesse in de automotive, dus dat matcht goed met de producten die wij hier mogen vertegenwoordigen.

Er zitten hier een hoop mensen onder 1 dak met dezelfde passie voor auto’s en dat zie je terug in het mooie en uitgebreide (elektrische) wagenpark.

Daarnaast zie ik het mooie nieuwe pand, het kleine maar hechte (en bovenal gezellige) team en de laagdrempelige organisatiestructuur als een dikke plus. Deze elementen gecombineerd met het product maakten de keuze vrij makkelijk om voor Lanova te kiezen.”

 

Wat kunnen we van Daniël verwachten?

“Een quote waar ik zelf veel waarde aan hecht is ‘doe wat je zegt, zeg wat je doet’. Dat komt neer op duidelijke en transparante communicatie met de klant. Vertellen waar je mee bezig gaat voor ze, en het ook daadwerkelijk doen.

In mijn werk maak ik gebruik van mijn enthousiasme, sterke communicatievaardigheden en mijn durf om de juiste vragen te stellen. Wat communicatie betreft houd ik het oprecht en lekker direct.”

Daniël gaat zich in zijn rol als Accountmanager vooral bezighouden met de samenwerkingen met dealerbedrijven en leasemaatschappijen.

Welkom bij de club Daniël!

Alvast meer weten over onze laadpalen?
Wil je een laadpaal kopen, leasen of meer weten over de verrekening met jouw werkgever?

Neem direct contact op!!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.