0880110301
Lanova Laadpalen

Elektrische custom made auto! Joost neemt je mee

Volkswagen ID.3 R-line

De Volkswagen ID.3 valt in dezelfde klasse (C-segment) als de VW Golf. Van de Golf is er een R-line dus waarom dan ook niet van de ID.3? De speciale R-divisie binnen Volkswagen heeft al aangegeven zich bezig te gaan houden met elektrificering. Omdat het nog wel even wat tijd kost voordat zo’n ID.3 R-line in de showroom zal staan, heeft de Nederlandse dealer Huiskes-Kokkeler samen met Styling en Performance Twente alvast een voorsprong genomen. Sinds kort zijn wij eigenaar van één van deze unieke voertuigen! Kijk je mee?

Wat is er anders aan de ID.3 R-line?

Joost zag het al gelijk: de 21 inch velgen. Het ziet er niet alleen gaaf uit, het is ook nog eens bijzonder bij elektrische auto’s uit het middenklasse segment. De zwarte VW logo’s en de verschillende R-logo’s die zijn verwerkt in de auto zien er ook stoer uit. Het interieur is voorzien van strakke lederen bekleding die is afgewerkt met sportieve rode stiksels. En vergeet ook niet het getinte glas!

Deze ID.3 R-line is een mooi voorbeeld dat laat zien dat er in Nederland gewerkt wordt aan het leuker én sportiever maken van elektrische auto’s!

Wat is er hetzelfde?

We vergelijken de ID.3 R-line met de ‘standaard’ ID.3. Wat zijn nou eigenlijk de overeenkomsten? De accu en het opladen is volledig hetzelfde als de standaard ID3. Chippen is nog niet mogelijk met deze auto, omdat het nog een vrij nieuwe techniek is. Alleen het interieur en exterieur zijn anders.

  • 58 kWh accu
  • Actieradius van 350 km
  • De vertrouwde Volkswagen kwaliteit

Ook zo’n unieke auto rijden?

Wij zijn fan! Sportief van buiten en groen van binnen, wat wil je nog meer? Ben je ook fan en wil je meer weten over deze eyecatcher? Eerder schreef Autoblog al een artikel waarin ze uitgebreid inzoomen op de ID.3 R-line.

Vraag hier meer informatie aan

Meer weten over het opladen?
Ben je enthousiast over deze auto, en zoek je een laadpaal voor thuis? Neem gerust contact op voor een passend advies!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.