0880110301
Lanova Laadpalen

Elektrificatie: Financieel aantrekkelijk

Vele fiscale regelingen en subsidies

Iedere dag is er wel een item in het nieuws over verduurzaming en vergroening. Wie zelf een steentje wil bijdragen aan bijvoorbeeld minder CO2 uitstoot komt al gauw uit bij het overstappen van een fossiele brandstof auto naar een elektrisch aangedreven auto.

Voor iedereen is dat nu heel aantrekkelijk.

Zowel ondernemers en particulieren kunnen gebruik maken van meer dan 10 verschillende financiële compensaties. Daarnaast is er voor bedrijven met vergroeningsplannen nog extra veel mogelijk. Tot vele tonnen aan subsidie.

Kortom: Het is interessant om nu de overstap naar elektrisch rijden en laden te maken.

Enkele voorbeelden

Op de aanschaf van een elektrische auto – nieuw en tweedehands – staat een compensatiebedrag ter beschikking. Heb je de auto(‘s) eenmaal aangeschaft, dan is de kans groot dat je geen bijtelling meer hoeft te betalen, dat je subsidie ontvangt op de laadpaal en dat je andere belastingvoordelen kunt doorvoeren.

Wil je heel zeker weten wat er voor jouw onderneming specifiek mogelijk is, laat je dan adviseren door een fiscaal of juridisch adviseur. Om je alvast te kunnen oriënteren hebben we een overzicht gemaakt met daarin mogelijkheden voor zowel ondernemers, particulieren als betrokkenen bij grote verduurzaming projecten.

Bekijk het hier.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.