0880110301

Een laadpaal leasen

Auto besteld, nu nog de laadpaal..

Bent u de trotse bezitter van een Plug In Hybride of zelfs een volledig elektrische auto? Dan kan een laadpaal natuurlijk niet ontbreken. Prijzen voor laadstations kunnen in de markt erg uiteen lopen, wellicht is het daarom interessant om te kijken naar het leasen van een geschikt laadstation.

Laadpaal huren, leasen of kopen. Wat zijn de opties?

Een laadpaal thuis of op het werk is de perfecte mogelijkheid om uw elektrische of semi-elektrische auto op te kunnen laden. De aanschaf van een laadpaal kan lastig zijn. Welke laadpaal is de juiste? Welk type laadkabel heb ik nodig? En wat kost de installatie? Ofwel, het kost wat tijd om de juiste laadpaal te vinden geschikt voor je nieuwe EV.

Om deze reden is het mogelijk om een laadpunt te leasen. Anders dan huren betreft dit een langere periode. Bijvoorbeeld de periode dat de auto in bezit is. Waar bij het kopen van een laadpaal het volledige aanschafbedrag betaald dient te worden gaat het leasen van een thuislader anders. U kunt zelf uw perfecte laadstation samenstellen waarna u de gewenste aanbetaling en looptijd selecteert. Op basis van deze waarden zal direct een aantrekkelijk leasebedrag naar voren komen. Dit betreft het leasetarief. Het leasetarief is een vast bedrag per maand. Ofwel, geen onverwachtse kosten.

Hoe zit dat met de installatiekosten?

Wanneer u de keuze maakt voor het leasen van een laadpunt voor thuis of op het werk dan zal deze uiteraard op een correcte wijze aangesloten moeten worden. Na een online schouwing of een schouwing op locatie worden de verwachte werkzaamheden en de bijbehorende installatiekosten in kaart gebracht. Alle kosten toebehorend aan de montage worden inbegrepen in de lease.

Kan ik zowel als zakelijke- als particuliere klant een laadpaal leasen?

Jazeker! In beide gevallen is het mogelijk om één of meerdere laadpunten te leasen. In beide gevallen is het mogelijk om de stroomkosten te verrekenen met de werkgever, leasemaatschappij of bedrijf. Als zakelijke klant is het tevens mogelijk om tarieven te hanteren voor gebruikers van de lader.

Hoe werkt het leasen van een laadpaal?

Lanova laadpalen is specialist op het gebied van laadoplossingen in zowel koop als leasevorm. Leasen bij Lanova is helder, transparant, geen onverwachte kosten en een vast bedrag per maand. Voor een aantrekkelijk en vast tarief heeft u zekerheid over alle kosten. Het aanvragen is net zo helder. U kiest uit alle modellen de laadpaal die het beste bij u past. Binnen het complete leasepakket regelen wij alles.

  • Stap 1: Kies uw ideale laadpaal voor thuis of op het werk;
  • Stap 2: Kies uw looptijd (12- tot 60 maanden) en de hoogte van de aanbetaling;
  • Stap 3: Verstuur vrijblijvend uw aanvraag naar Lanova;
  • Stap 4: Indien installatie gewenst is zal een schouwing worden ingepland;
  • Stap 5: U ontvangt een totaal voorstel op basis van uw wensen;
  • Stap 6: Na een akkoord zal een afspraak voor de plaatsing worden gemaakt.
Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.