0880110301
Lanova Laadpalen

De elektrische Mustang. Bo vertelt je er meer over!

Vertrouwde Mustang in nieuw jasje

Het is de eerste volledig elektrische auto van Ford. En het is geen gewone Ford, maar een Mustang geworden. Collega Bo laat je de hoogtepunten van deze unieke elektrische auto aan je zien!

 

De accu

De Mustang Mach-E is leverbaar met verschillende accupakketten:

  • Achterwielaandrijving – 75 kWh = 440 km
  • Vierwielaandrijving – 75 kWh = 400 km
  • Achterwielaandrijving – 95 kWh = 610 km
  • Vierwielaandrijving – 95 kWh = 540 km

Wij kozen voor de sportieve vierwielaandrijving met 95 kWh. De vierwielaandrijving zorgt voor meer stabiliteit van de auto en daarnaast is een grote actieradius erg handig als je veel op de weg bent!

Opbergruimte

Onder de indrukwekkend lange Mustang motorkap ligt natuurlijk geen V8 motor, maar een elektromotor. In voorkant zit daarom maar liefst 80 liter bagageruimte. Deze handige extra opbergruimte is uiteraard waterdicht.
Achterin biedt de Mustang Mach-E 402 liter aan bagageruimte, met een neergeklapte achterbank komt daar nog ruim 1.000 liter bij!

Geen handgrepen meer

Wat van buiten direct opvalt is dat  de autodeuren geen handgrepen hebben. In plaats daarvan zit er op iedere deur een knop die je kunt indrukken, waarna hij automatisch een stukje open gaat. Vervolgens kan je hem zelf verder openen.

Bo: “Wat ook erg handig is, is als je je sleutel niet wilt gebruiken, dan kun je gebruik maken van de een pincode om de deur te ontgrendelen”.

Het opladen

Als je een betrouwbare EV met een goede actieradius én gunstige laadtijd zoekt is de sportieve Mustang een goede keuze! Op deze pagina lees je alles over een laadpaal aan huis.

  • De ‘kleine’ accu van 75 kWh laadt in 40 minuten op tot 80%
  • De accu van 95 kWh laadt in 45 minuten op tot 80%

Het interieur

Bo is inmiddels fan van het gigantische 15,5 inch touchscreen in de Mustang. Het scherm is zelfs groter dan dat van de Tesla Model 3. Bo: “Op het grote touchscreen zit een ‘fysieke’ volumeknop. Eigenlijk de enige knop op het hele dashboard. Dit ziet er niet alleen uniek uit, maar is ook praktisch in gebruik”

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.