0880110301
Lanova Laadpalen

Blij! Een techneut erbij!

Geluk!

Wat een geluk hebben we bij Lanova Laadpalen. Het is namelijk een feit, we hebben een nieuw teamlid: Techneut Arjen versterkt ons nu. En ja, daar zijn we erg dankbaar voor. Zeker in tijden waarin personeel vinden lastig is. Arjen is een lot uit de loterij, want hij blijkt ontzettend goed in zijn vak!

 

Voorstellen:

Mijn naam is Arjen Koster. Ik ben 22 jaar oud en kom uit Rijssen. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op stap.

Vanaf september ben ik begonnen bij Lanova. Daar hoop ik het team te versterken. Mijn werkzaamheden bestaan uit het instellen van de laadstations. Bij het instellen bereiden we de laadstations software matig voor naar de wensen van de klant. Daarnaast zal ik ook door het hele land onderweg zijn om aanpassingen en onderhoud te doen aan de laadstations.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.