Let's connect

Volvo laadpaal

header-after

Laadpaal Volvo

Volvo staat al jaren bekend om zijn veiligheidsinnovaties en design. Met de komst van de serie elektrische auto’s en plug-in hybride’s is dat niet anders. Deze serie kent een uitgebreid assortiment waarbij functionaliteit, balans en helderheid nog steeds de basis vormen van elke auto. Ook bij Lanova staan veiligheid en design hoog in het vaandel. Een Volvo laadpaal is namelijk meer dan alleen maar handig.

De veiligheid van een Volvo laadpaal 

Een eigen laadpaal, of dit nu aan huis of op kantoor is, heeft verschillende voordelen. Zo is het laden van jouw Volvo aan een laadpaal veiliger dan aan een stopcontact. Dit heeft te maken met de gebruikelijke stroomaansluiting, die vaak niet kan voorzien in het laadvermogen die jouw Volvo vraagt. Kortsluiting is hier een veelvuldig terugkerend gevolg van. Naast dat een laadpaal specifiek is ontworpen voor het laadvermogen die de auto vraagt, zijn de laadpalen van Lanova voorzien van slimme beveiligingsfuncties.

Overige voordelen van een laadpaal Volvo 

Met een laadpaal Volvo gaat het laden bovendien een stuk sneller. Waar een stopcontact wel tot drie dagen over het opladen doet, heeft een laadpaal dit binnen een aantal uur voor elkaar. Wat de exacte laadtijd is, is afhankelijk van onder andere het vermogen en type laadkabel. Naast het feit dat laden veiliger én sneller is met een Volvo laadpaal, is het gewoonweg heel handig. Geen reden voor stress, want met een eigen laadpaal ga je altijd goed voorbereid de weg op!

Meerdere modellen

Volvo heeft een uitgebreid assortiment. Van volledige elektrische auto’s zoals de Volvo XC 40 P8 AWD Recharge, tot hybride plug-ins zoals de V60 PHEV. Welk model je ook hebt, voor elke Volvo is er een geschikte laadpaal. Benieuwd naar de beste laadpaal voor jouw Volvo? Navigeer dan bovenaan deze pagina naar jouw model.

Een laadpaal Volvo voor privé of zakelijk gebruik? 

Met gebruik doelen we op de plaatsing van jouw laadpaal. Dit is een factor die zwaar meeweegt in de keuze voor een bepaald type laadpaal. Geef je de voorkeur aan een laadpaal aan huis? Dan raden wij voor Volvo eigenaars doorgaans de Home Advanced Lite aan. Staat jouw auto vaker bij kantoor? Dan is ons advies om de Business Advanced in overweging te nemen. Een bijkomend voordeel van een laadpaal op werk is dat collega’s er ook gebruik van kunnen maken. Let op: ook aan huis is het mogelijk om zakelijk te laden. Je kunt jouw stroomkosten eenvoudig verrekenen met je werkgever.

Meer weten over een Volvo laadpaal? 

Wil je meer weten over welk type laadpaal geschikt is voor jouw Volvo? Of wil je meer informatie over het leasen of kopen van een Lanova laadpaal? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.