Let's connect

Volkswagen laadpaal

header-after

Jouw Volkswagen laadpaal  

Wie elektrisch wil rijden heeft tegenwoordig een groot scala aan mogelijkheden. Alleen al binnen de Volkswagenfamilie. Volkswagen stelt jaarlijks zijn doelen bij op het gebied van elektrisch rijden en laat dit ook zien in de snelheid waarmee zij innoveren. Wie elektrisch rijdt, zit dus hoe dan ook goed met Volkswagen. Toch realiseer je elektrisch rijden niet met een auto alleen. Een laadpaal is namelijk geen overbodige luxe. Of dit nu op het werk of thuis is. Een aanschaf of een maandelijks lease abonnement. Bovendien zijn er verschillen in welke Volkswagen laadpaal geschikt is voor jouw model. Navigeer daarom via de afbeeldingen naar jouw model om de beste laadpaal te vinden!

Elektrisch rijden met Volkswagen

Volkswagen heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet op het gebied van elektrisch rijden. Zo gelooft ook Volkswagen dat elektrisch rijden de toekomst is en dat deze innovatie vraagt om een nieuwe manier van autorijden. Afgelopen jaren hebben zij nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt en nieuwe modellen geïntroduceerd met elk hun eigen bijzondere eigenschappen en voordelen, zoals de ID.3 en ID.4.  Daarbij ontkrachten zij ‘taboes’ die rusten op het elektrisch rijden. Zoals dat elektrische auto’s alleen voor het rijden van korte afstanden zijn. Zo zijn de elektrische auto’s in combinatie met de juiste Volkswagen laadpaal wel degelijk geschikt om verre afstanden mee te rijden. Wanneer je navigeert naar jouw model auto, kom je er direct achter hoe ver je auto kan rijden met een volle accu.

Een ander Volkswagenmodel = een andere Volkswagen laadpaal

Met een ander model, komt ook een andere laadpaal. Hoewel elektrische auto’s overeenkomsten tonen, kan namelijk niet iedere laadpaal dé beste laadpaal zijn voor jouw auto. Navigeer bovenaan de pagina naar jouw model auto en bekijk welk type laadpaal hier het beste bij aansluit. Zo is de Lanova Home Premium bijvoorbeeld het meest geschikt voor de ID.3 en de Lanova Home Advanced voor de Passat-GTE.

Meer weten over een laadpaal Volkswagen?

Wil je meer weten over de laadpalen, leasen, kopen of de installatie? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur.

Een andere laadpaal Volkswagen voor andere behoeftes

Hoewel meerdere laadpalen geschikt zijn voor meerdere Volkswagenmodellen, kan je uiteraard wel een laadpaal Volkswagen selecteren die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Binnen de laadpalen zelf zijn er immers de nodige verschillen. Hierbij wordt vooral een onderscheid gemaakt tussen een Volkswagen laadpaal voor persoonlijke of zakelijke doeleinden: een laadpaal aan huis of op werk.

De Volkswagen laadpaal

Jouw Volkswagen laadpaal kan het beste geplaatst worden daar waar hij het langste stilstaat. Voor velen zal dit thuis zijn. Maar plaatsing van een laadpaal bij werk is ook mogelijk. Lanova biedt hier verschillende opties voor. Een van de laadpalen die Lanova aanbiedt en geschikt is voor Volkswagenmodellen, is de Lanova Home Advanced. Een interactieve laadpaal met Kunstmatige Intelligentie functies die jouw Volkswagen laadpaal gewoontes leert kennen en hierop inspeelt. Bovendien beschikt deze laadpaal over slimme beveiligingsfuncties zodat jij op een veilige, efficiënte en betrouwbare manier jouw Volkswagen kan opladen.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.