Laadpalen voor uw Volkswagen Golf GTE

De beste laadpaal
voor uw Golf GTE

Particulier
Zakelijk
Openbaar

Volkswagen Golf GTE Laadpaal - Lanova Home Dynamic

Lease vanaf € 13,24 per maand
óf koop vanaf € 649

De Home Dynamic is verkrijgbaar met een Type 2 contactdoos en, dankzij haar compacte behuizing, speciaal gericht op thuis gebruik.

Volkswagen Golf GTE Laadpaal - Lanova Business Dynamic

Lease vanaf € 30,82 per maand
óf koop vanaf € 1099

De Business Dynamic is standaard uitgerust met twee contactdozen. Kies uit een laadcapaciteit van twee keer 7,4 kW of twee keer 22 kW.

Lanova Public Advanced

Lease vanaf € 66,18 per maand
óf koop vanaf € 2995

Bedien twee parkeerplaatsen met elk 22 kW, ontworpen met een focus op betrouwbaarheid, gebruikersgemak en maximale veiligheid. De nieuwe Lanova Home Advanced.

Golf GTE specificaties

 • Laadvermogen icon
  Laadvermogen 22 kW
 • Accu icon
  Accu 10,4 kWh
 • Laadtijd aan laadpaal icon
  Laadtijd aan laadpaal 3 uur
 • Type laadstekker icon
  Type laadstekker Type 2
 • Snellaadmogelijkheid icon
  Snellaadmogelijkheid Nee
 • Bereik icon
  Bereik 2 meter

Laadpaal Volkswagen Golf GTE

Een hybride auto die zowel elektrisch als op benzine kan rijden: dat is jouw Golf GTE. Om altijd optimaal te kunnen profiteren van het elektrische rijplezier wil je natuurlijk een goede laadpaal installeren. Wil je weten wat de beste laadpaal voor jouw situatie is? Zet dan eerst je wensen en eisen op een rij. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beginnen met de specs van je auto.

Technische specificaties Volkswagen Golf GTE

Acceleratie 0-100 km/u 7.6 sec

Topsnelheid                      222 km/u

Actieradius Elektrisch    35 km (gemiddeld)

Actieradius Brandstof   600 km

Totaal Vermogen            150 kW (204 pk)

Totaal Koppel                   350 Nm

Aandrijving                        Voor

Accucapaciteit                  8.7 kWh

Locatie Laadpoort           Voorzijde – Midden

Laadaansluiting                Type 2

Laadvermogen                 3.7 kW AC

Laadtijd (0->30 km)        2u15m

Laadsnelheid                    13 km/u

Stopcontact of laadpaal?

De actieradius op accu van een Volkswagen Golf GTE is gemiddeld 35 km. Het maakt nogal wat uit of je via het stopcontact laadt of via een laadpaal met verschillende laadvermogens:

 

VermogenTijdType
2.3 kW3u45mRegulier stopcontact
3.7 kW2u15m1-fase, 16A
7.4 kW2u15m1-fase, 32A
11 kW2u15m3-fase, 16A
22 kW2u15m3-fase, 32A

Dé laadpaal voor jouw situatie

Verwachtingsmanagement vinden we heel belangrijk bij Lanova. Daarom is het goed om te weten dat dé laadpaal voor je VW Golf GTE niet bestaat. Je kunt alle laadpalen uit ons assortiment gebruiken om jouw Golf GTE mee te laden. Maar je kunt natuurlijk wel de beste laadpaal kiezen voor je eigen persoonlijke situatie. Er zijn immers wel de nodige verschillen aan te merken. Wij zetten enkele mogelijkheden op een rij die voor jou geschikt kunnen zijn.

Voor thuis: de eerste interactieve laadpaal ter wereld

Kies je voor de Lanova Home Advanced, dan kies je voor ’s werelds eerste interactieve laadstation. Doordat we hierin kunstmatige intelligentie toepassen, leert de laadpaal jouw laadgewoonten kennen en speelt hij hierop in. Ga je in een andere elektrische auto rijden dan een Volkswagen Golf GTE? Dan hoef je niet te veranderen van laadstation, want standaard heeft de Home Advanced 22kW laadvermogen. Dit is dus meer dan voldoende om elk type elektrische auto te kunnen laden. Ook in de toekomst loop je met dit laadstation al een stap voor.

 

Thuis je Volkswagen Golf GTE opladen kan ook met deze twee laadpalen:

Zakelijke laadpaal voor je Volkswagen Golf GTE

Wil je voor je bedrijf twee oplaadpunten tegelijk installeren? Dat kan met de Lanova Business Dynamic. Of kies voor de toekomst met de Lanova Business Advanced. Deze laadpaal leert jouw laadgedrag kennen en voorspelt wanneer je weer vertrekt met je Volkswagen Golf GTE. Een slim design, overzicht van je laadsessies via internet, automatisch aanpassen aan andere verbruikers, zoals zonnepanelen op je dak: hiermee ben je helemaal klaar voor slim laden op de zaak.

Openbare laadpaal

Met de Lanova Public Dynamic kies je voor een uiterst robuuste laadpaal die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hij is speciaal ontworpen voor openbare locaties, dus naast jouw Volkswagen Golf GTE kunnen ook anderen hier hun elektrische auto laden. Je kunt ook kiezen voor de Lanova Public Advanced. Net zo sociaal ontworpen, maar nog veel toekomstgerichter. Betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik, veilig en praktisch.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld

Prijs indicatie