Laadpalen voor uw Volkswagen e-Golf

De beste laadpaal
voor uw e-Golf

Particulier
Zakelijk
Openbaar

Volkswagen e-Golf laadpaal - Lanova Home Advanced

Lease vanaf € 21,99 per maand
óf koop vanaf € 995

Het meest interactieve laadstation, de Home Advanced. Standaard 22 kW laadvermogen en beschikbaar met socket (contactdoos) of vaste kabel.

Volkswagen e-Golf Laadpaal - Lanova Business Advanced

Lease vanaf € 21,99 per maand
óf koop vanaf € 1395
Het meest interactieve laadstation, de Business Advanced. Standaard 22 kW laadvermogen en beschikbaar met socket (contactdoos) of vaste kabel.

Lanova Public Advanced

Lease vanaf € 87,99 per maand
óf koop vanaf € 3985

Bedien twee parkeerplaatsen met elk 22 kW, ontworpen met een focus op betrouwbaarheid, gebruikersgemak en maximale veiligheid. De nieuwe Public Advanced.

e-Golf specificaties

 • Laadvermogen icon
  Laadvermogen 11 kW AC
 • Accu icon
  Accu 35,8 kWh
 • Laadtijd aan laadpaal icon
  Laadtijd aan laadpaal 5 uur
 • Type laadstekker icon
  Type laadstekker Type 2
 • Snellaadmogelijkheid icon
  Snellaadmogelijkheid Ja, 40 kW DC
 • Bereik icon
  Bereik 210 km

Laadpaal Volkswagen

 

Als er één merk uit de traditionele autowereld lef heeft getoond en zich helemaal verdiept heeft in elektrisch rijden, is het wel Volkswagen. Het Duitse autobedrijf heeft verschillende typen ontwikkeld die allemaal gevoed worden via een laadpaal. Volkswagen heeft daardoor een flinke voorsprong ten opzichte van anderen. Welke elektrisch Volkswagen je ook kiest, wij hebben de ideale laadpaal voor jouw situatie. Of je nu thuis, op de zaak of openbaar wilt laden: met Lanova kun je alle kanten op.

 

De elektrische auto’s van Volkswagen:

 • Volkswagen e-Up
 • Volkswagen e-Golf
 • Volkswagen e-Crafter
 • Volkswagen Golf GTE
 • Volkswagen Passat GTE
 • Volkswagen ID.3

 

Ze hebben allemaal hun eigen specificaties. Daardoor kun je altijd de juiste elektrische Volkswagen vinden voor jouw situatie. Gaat het je bijvoorbeeld om een hoge topsnelheid en acceleratie? Of vind je vooral de actieradius belangrijk? Het totale vermogen en koppel wisselt ook per type. En natuurlijk zit er ook onderscheid in hoe snel je aan de laadpaal je Volkswagen kunt opladen.

Je Volkswagen bij een laadpaal of stopcontact opladen

Het opladen van je Volkswagen kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via een gewoon stopcontact, waarmee je heel langzaam laadt, of via een laadpaal. Hoe snel je Volkswagen opgeladen is, hangt af van het vermogen waarmee je oplaadt. Logischerwijs speelt ook de grootte van de accu mee. Voor een grotere actieradius heb je immers meer batterijkracht nodig. Zie het onderstaande voorbeeld voor een Volkswagen e-Golf:

 

VermogenTijdType
2.3 kW15u30mRegulier stopcontact
3.7 kW9u40m1-fase, 16A
7.4 kW9u40m1-fase, 32A
11 kW5u00m3-fase, 16A
22 kW5u00m3-fase, 32A

Laadpalen voor verschillende situaties

De plek waar je elektrische Volkswagen het langst stilstaat, is de beste plek om een laadpaal te installeren. Dat kan thuis zijn, maar ook op je bedrijf. Daar hebben we uiteraard verschillende laadpalen voor. Als derde optie kun je ook kiezen voor een openbare laadpaal. Je Volkswagen kan hiervan gebruikmaken, maar ook andere merken elektrische auto’s kunnen hiermee opgeladen worden. We vertellen je graag meer over de verschillende keuzes.

 

Trots op ‘s werelds eerste interactieve laadpaal

Zie jij je Volkswagen al aan onze Lanova Home Advanced staan? Dat is ’s werelds eerste interactieve laadpaal. We zijn er trots op dat we kunstmatige intelligentie toepassen hierin, zodat de laadpaal jouw laadgewoonten leert kennen en hierop inspeelt. Stap je over naar een andere elektrische auto

dan een Volkswagen? Dan kun je dankzij 22kW laadvermogen nog gewoon deze laadpaal gebruiken. Elk type elektrische auto kun je hiermee prima opladen. Nu en in de toekomst.

 

Natuurlijk kun je jouw Volkswagen ook opladen met onze andere thuislaadpalen:

 

Laadpaal voor je Volkswagen op de zaak

Als het gaat om zakelijk rijden, dan moeten er vaak twee of meer elektrische auto’s tegelijk opgeladen kunnen worden. Dat kan met de Lanova Business Dynamic en met de Lanova Business Advanced. De laatstgenoemde laadpaal herkent jouw laadgedrag en voorspelt automatisch wanneer je weer op pad gaat met je elektrische Volkswagen. Hiermee kies je voor een slim design, online inzicht in je laadsessies en automatisch aanpassen aan andere verbruikers, zoals zonnepanelen op het dak. Kortom: dit is slim laden op de zaak.

Openbare laadpaal: twee modellen

Wil je liever een openbare laadpaal waar je Volkswagen samen met andere merken kan opladen? Kies dan bijvoorbeeld voor de Lanova Public Dynamic, een zeer robuuste laadpaal die bestand is tegen alle weersomstandigheden. We hebben hem speciaal ontworpen voor openbare locaties, net als de Lanova Public Advanced. Beide zijn heel gebruiksvriendelijk, veilig en praktisch, maar de Advanced is nog veel toekomstgerichter. De keuze is aan jou.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld

Prijs indicatie