Laadpalen voor uw Volkswagen e-Crafter

De beste laadpaal
voor uw e-Crafter

Particulier
Zakelijk
Openbaar

Volkswagen e-Crafter Laadpaal - Lanova Home Dynamic

Lease vanaf € 13,24 per maand
óf koop vanaf € 649

De Home Dynamic is verkrijgbaar met een Type 2 contactdoos en, dankzij haar compacte behuizing, speciaal gericht op thuis gebruik.

Volkswagen e-Crafter Laadpaal - Lanova Business Dynamic

Lease vanaf € 30,82 per maand
óf koop vanaf € 1099

De Business Dynamic is standaard uitgerust met twee contactdozen. Kies uit een laadcapaciteit van twee keer 7,4 kW of twee keer 22 kW.

Lanova Public Advanced

Lease vanaf € 87,99 per maand
óf koop vanaf € 3985

Bedien twee parkeerplaatsen met elk 22 kW, ontworpen met een focus op betrouwbaarheid, gebruikersgemak en maximale veiligheid. De nieuwe Public Advanced.

Laadpaal Volkswagen e-Crafter

 

De Volkswagen e-Crafter is perfect voor de korte afstand. Deze bestelbus biedt een optimaal vermogen zonder emissies. De krachtige 100 kW elektromotor staat garant voor een maximale trekkracht van 290 Nm. Eindelijk is er een elektrische bedrijfswagen waarmee je verder komt! Maar welke laadpaal moet je nu kiezen voor dit type Volkswagen? Daar helpen wij je bij.

Technische specificaties Volkswagen e-Crafter

Acceleratie 0-100 km/u – sec

Topsnelheid                      90 km/u

Actieradius Elektrisch    173 km (gemiddeld)

Totaal Vermogen            100 kW (136 pk)

Totaal Koppel                   290 Nm

Aandrijving                        Voor

Accucapaciteit                  35.8 kWh

Locatie Laadpoort           Achterzijde – Rechts

Laadaansluiting                Type 2

Laadvermogen                 7.2 kW AC

Laadtijd (0->173 km)      5u20m

Laadsnelheid                    36 km/u

Verschillen in laadsnelheid

Het maakt nogal wat uit met welk vermogen je jouw Volkswagen e-Crafter oplaadt. De snelheid verschilt namelijk enorm. Bekijk hier welke laadpaal het beste past bij jouw e-Crafter:

 

VermogenTijdType
2.3 kW16u30mRegulier stopcontact
3.7 kW10u00m1-fase, 16A
7.4 kW10u00m1-fase, 32A
11 kW5u20m3-fase, 16A
22 kW5u20m3-fase, 32A

Waar wil je de laadpaal laten installeren?

Met ons kun je alle kanten op. Dus of je nu thuis je Volkswagen e-Crafter wilt opladen of liever op je werk: alles kan. Zelfs als je een openbare laadpaal wilt, regelen wij dat voor je. Bekijk de verschillen en kies uit onze vele modellen.

Ideaal: je e-Crafter thuis opladen

Een laadpaal bij je thuis biedt je veel rust. Letterlijk, want terwijl jij slaapt, laadt je Volkswagen e-Crafter op aan de laadpaal. Als tip willen we je wijzen op onze Lanova Home Advanced. Dat is het eerste slimme laadstation van de hele wereld. Jouw laadgedrag laat hem anticiperen op de volgende rit. Bovendien heeft de thuislaadpaal 22kW vermogen, dus hij is klaar voor de toekomst.

 

Liever een andere thuislaadpaal? Daarin heb je volop keuze bij Lanova:

Samen met collega’s of klanten aan de laadpaal

Besteed je werkuren extra nuttig door je e-Crafter op te laden in de tijd dat je hem niet nodig hebt. Hiervoor hebben we de Lanova Business Dynamic of Lanova Business Advanced in ons assortiment. Er kunnen twee elektrische auto’s op hetzelfde moment aan gekoppeld worden, dus laad gezellig samen met je collega of klant de accu op!

Een laadpaal met gemeenschappelijk nut

Als jij je Volkswagen e-Crafter al tot 100% hebt opgeladen, kun je de laadpaal natuurlijk ook delen met anderen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor de Lanova Public Dynamic of de Lanova Public Advanced. Ze zijn geschikt voor elk merk en type. Uiteraard kunnen ze tegen een stootje, laden ze auto’s op bij elk weertypen en zijn ze zowel veilig als gebruiksvriendelijk.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld

Prijs indicatie