Let's connect

Toyota laadpaal

header-after

Toyota laadpaal

Innovatief. Dat is de Toyota Prius Plug-In Hybrid. Het model is voorzien van menig vooruitstrevende functies: een zonnedak, nieuwe benadering van de hybride technologie en Toyota Safety Sense. Daarbij is de Prius niet alleen futuritisch van binnen, maar ook van buiten. Elk detail in het exterieur is gericht op de best mogelijke prestatie. Ben jij de trotse eigenaar van een Prius Plug-In Hybrid? Of ben je de aanschaf nog aan het overwegen? Dan is het interessant om ook eens de aanschaf van een eigen Toyota laadpaal te overwegen.

Toyota en elektrisch rijden

Met de Toyota Prius Plug-In Hybrid laat het automerk maar weer eens zien waar zij tot in staat zijn. Iconisch design, innovatieve technologie en geen compromissen in veiligheid. Met de Plug-In Hybrid biedt Toyota het beste van twee werelden: de dynamische prestaties én de indrukwekkende zuinigheid van een elektrisch voertuig (EV), inclusief CO2-emissie, brandstofverbruik en EV-actieradius. Waarbij onderweg bijladen overbodig is.

Veiligheid met een Toyota Laadpaal

Bij Toyota staat veiligheid hoog in het vaandel. De Prius Plug-In Hybrid is dan ook voorzien van Toyota Safety Sense. Een systeem van veiligheids- en hulpfuncties bestaande uit meerdere camera’s en sensoren die helpen ongevallen te vermijden. Ook bij Lanova Laadpalen hechten wij waarde aan veiligheid. Dit is dan ook één van de grootste voordelen van een eigen Toyota laadpaal. Opladen via het stopcontact is niet alleen tijdrovend, maar ook risicovol. Jouw Toyota vraagt namelijk een aanzienlijk vermogen. Iets waar een stopcontact doorgaans niet in voorziet en wat kan leiden tot kortsluiting. Met een Toyota laadpaal voorkom je dit, omdat onze laadpalen zijn voorzien van speciale beveiligingsfuncties.

Een Toyota laadpaal leasen 

Iedereen elektrisch, dat is onze droom. Om van die visie werkelijkheid te maken, hebben wij Lanova Lease in het leven geroepen: de mogelijkheid om een laadpaal te leasen. Dat betekent geen grote investering, maar wél een eigen laadpaal. Je leaset al een laadpaal vanaf € 10,- per maand. Met Lanova Lease kom je bovendien nooit voor onplezierige verassingen te staan; al het onderhoud en service is erbij inbegrepen. Wil je toch de optie hebben om in de toekomst de laadpaal over te nemen of juist te laten demonteren? Ook dat is een mogelijkheid binnen Lanova Lease.

Een Toyota laadpaal kopen

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om gewoon een Toyota laadpaal aan te schaffen. De aanschaf van een laadpaal vergt een kleine investering. Zo ben je eigenaar van een Lanova laadpaal vanaf € 649,-. Een laadpaal leasen of kopen, het kent beiden zijn voordelen.

Nieuwsgierig naar een Toyota laadpaal?

Wil je meer weten over wat de juiste laadpaal is voor jouw wensen en behoeften? Of hoe je eenvoudig en efficiënt kan leasen of kopen? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.