De juiste laadpaal voor uw Roadster?

Laadpaal voor uw
Tesla Roadster

De beste laadpaal voor uw Roadster

Particulier
Zakelijk
Openbaar
Home Advanced

Home Advanced

Lease vanaf € 16,30 per maand (o.b.v. 60 maanden)
óf koop vanaf € 965,-
Het meest interactieve laadstation, de Home Advanced. Instelbaar laadvermogen en beschikbaar met socket (contactdoos) of vaste kabel.
Business Premium

Business Premium

Lease vanaf € 45,78 per maand (o.b.v. 60 maanden)
óf koop vanaf € 2.795,-
Met onze Business Premium Duo krijgt u het nieuwste op het gebied van veiligheid, ontwerp en functionaliteit. De Premium is perfect voor zakelijke locaties dankzij de dubbele aansluiting.
Public Advanced

Public Advanced

Lease vanaf € 49,06 per maand (o.b.v. 60 maanden)
óf koop vanaf € 2.995,-
Bedien twee parkeerplaatsen met elk 22 kW, ontworpen met een focus op betrouwbaarheid, gebruikersgemak en maximale veiligheid. De nieuwe Lanova Home Advanced.

Roadster
specificaties

 • Laadvermogen icon
  Laadvermogen 22 kW AC
 • Accu icon
  Accu 200 kWh
 • Laadtijd aan laadpaal icon
  Laadtijd aan laadpaal 10,75 uur
 • Type laadstekker icon
  Type laadstekker type 2
 • Snellaadmogelijkheid icon
  Snellaadmogelijkheid Ja
 • Bereik icon
  Bereik 970 km

Laadpaal Tesla Roadster

Voor het pioniersmerk Tesla begon het allemaal met de Tesla Roadster. Ineens moesten automobilisten eraan wennen dat er ook auto’s waren die aan een laadpaal moesten in plaats van naar een tankstation. Zoek jij de ideale laadpaal voor een Tesla Roadster? Die hebben wij voor je!

Technische specificaties Tesla Roadster

Acceleratie 0-100 km/u 3.9 sec

Topsnelheid                      201 km/u

Actieradius Elektrisch    390 km (gemiddeld)

Totaal Vermogen            185 kW (251 pk)

Totaal Koppel                   270 Nm

Aandrijving                        AWD

Accucapaciteit                  53.0 kWh

Locatie Laadpoort           Achterzijde – Links

Laadaansluiting                Type 2

Laadvermogen                 16.5 kW AC

Laadtijd (0->390 km)      3u15m

Laadsnelheid                    90 km/u

Een laadpaal is écht veel sneller

Natuurlijk kun je in theorie je Tesla Roadster ook via een gewoon stopcontact opladen. Maar dat duurt wel lang. Zeker vergeleken met een goede laadpaal, kijk maar:

[table “2271” not found /]

Welke laadpaal past bij jou?

Je hebt drie opties voor het type laadpaal waarmee je jouw Tesla Roadster gaat opladen. Wil je een openbare laadpaal, waar iedereen gebruik van kan maken? Of wil je een eigen thuislaadpaal? Je kunt er ook voor kiezen om op het bedrijf een laadstation te laten installeren.

Nachtrust combineren met opladen

De meeste mensen vinden het een fijn idee dat hun elektrische auto gewoon thuis aan de laadpaal kan. Wil je jouw Tesla Roadster aan huis opladen, dan kan dat bijvoorbeeld met onze Lanova Home Advanced. We zijn erg trots op deze slimme thuislaadpaal, want niemand op de hele wereld heeft er eerder eentje ontwikkeld dan wij. Jouw laadgedrag vormt de basis voor het zelflerend vermogen van de laadpaal. Voor je Tesla én voor je volgende elektrische auto is de 22kW van dit station meer dan voldoende.

We hebben nog een opties om je Tesla Roadster thuis mee op te laden: de Lanova Home Premium. Deze laadpaal is voorzien van slimme beveiligingsfuncties en daardoor een uiterst veilig laadpunt. Door toepassing van de nieuwste technieken is het laadpunt gemaakt voor veilig en betrouwbaar, snel laden. De Premium heeft een vermogen van maar liefst 22 kW. Oftewel: hier kun je nog jaren mee vooruit!

Je Tesla Roadster op de zaak aan de laadpaal

Speciaal voor mensen met een elektrische auto van de zaak hebben we de Lanova Business Premium en Lanova Business Advanced. Natuurlijk kun je hier ook klanten en collega’s van laten profiteren, want er kunnen twee elektrische auto’s tegelijk opladen. Handig!

Openbaar laadstation voor iedereen

Wil je bijdragen aan het uitbreiden van het elektrische laadnetwerk in Nederland? Dat kan met onze Lanova Public Advanced. Iedereen die elektrisch rijdt, kan hier de auto opladen. Tegelijkertijd heb je voor jouw Tesla Roadster een prima laadpaal gekozen die het bij elk weertype doet, robuust is en uiteraard zeer gebruiksvriendelijk.

Benieuwd naar onze
laadpalen of ons aanbod?

Meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen?

Prijs indicatie