Let's connect

Tesla laadpaal

header-after

Tesla laadpaal

Tesla; het is het eerste automerk dat een elektrische auto combineert met een mooi design en een goede performance. Een echte voorloper dus! De Tesla laadpaal thuis is dé manier om efficiënt gebruik te maken van uw auto. Lanova helpt u aan het beste laadstation voor iedere specifieke situatie. Zo heeft Lanova een laadpaal voor Tesla model 3 in het assortiment, maar ook de beste laadstations voor de Roadster, model S, model X en model Y. Ook is voor ieder model een Tesla snellader beschikbaar.

Tesla laadpaal thuis

U maakt het meest efficiënt gebruik van uw Tesla door hem gedurende de nacht op te laden. Sluit uw auto aan op de Tesla laadpaal thuis zodra u thuiskomt, en rijd de volgende ochtend met een volledig opgeladen Tesla weer weg.

Voor ieder model is met zorg het beste laadstation uitgekozen. Bekijk het laadstation die geschikt is voor uw Tesla door bovenaan de pagina voor uw model te kiezen.

De wereldwijde transitie naar duurzame energie versnellen. Dat is waar Tesla voor staat. Daar draagt Lanova door middel van het optionele Load Guard systeem ook aan bij. Wist u al dat dit systeem het mogelijk maakt om op te laden met (uitsluitend) groene stroom? Het systeem geeft voorrang op groene energiebronnen, zoals zonnepanelen. Dit maakt uw elektrische voertuig met een Tesla laadpaal dé perfecte combinatie.

Hoe snel kan ik thuis opladen?

De maximale laadsnelheid is afhankelijk van drie factoren: de netaansluiting van uw woning, het laadvermogen van de laadpaal en de accu van uw Tesla. Hierover vindt u meer informatie op de specifieke pagina van uw model.

Tesla snellader

Gaat het laden u niet snel genoeg? Dan bestaat voor ieder model Tesla een snellaadmogelijkheid middels de Tesla snellader. Met een DC laadstation (snellader) laadt uw accu middels gelijkstroom (DC) direct op. Dankzij de toepassing van powerstacks aan de Tesla laadpaal model 3 kan het laadvermogen zelfs uitgebreid worden tot 300 kW.

Tesla laadpaal model 3

De aankondiging van de Tesla model 3 heeft een revolutie teweeggebracht in het elektrisch rijden. Dit model maakt elektrisch rijden betaalbaar voor de middenklasse. Daar hoort uiteraard ook de beste laadpaal bij! Binnen twee weken kan de Tesla laadpaal model 3 bij u thuis geïnstalleerd worden. En met Lanova Lease bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van onder andere 24/7 support.

Tesla laadpaal kopen?

Wilt u meer weten over de beste laadpaal voor uw Tesla? Daar helpt Lanova u graag bij! Vraag een offerte aan of neem contact op met een adviseur voor meer informatie.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.