Let's connect

Tesla laadpaal

header-after

De beste laadpaal voor jouw Tesla

Tesla; het is het eerste automerk dat een elektrische auto combineert met een mooi design en een goede performance. Een echte voorloper dus! De Tesla laadpaal voor thuis is dé manier om efficiënt gebruik te maken van uw elektrische auto. Lanova helpt u aan het beste laadstation voor iedere specifieke situatie en Tesla model. Zo heeft Lanova een laadpaal voor Tesla model 3 in het assortiment, maar ook de beste laadstations voor de Roadster, model S, model X en model Y. Ook is voor ieder model Tesla een snellader beschikbaar. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw Tesla! 

Tesla Model 3 laden Business Premium

Load Guard systeem voor jouw Tesla

De wereldwijde transitie naar duurzame energie versnellen. Dat is waar Tesla voor staat. Daar draagt Lanova door middel van het optionele Load Guard systeem van de Home Advanced laadpaal ook aan bij. Wist u al dat dit systeem het mogelijk maakt om op te laden met (uitsluitend) groene stroom? Het systeem geeft voorrang op groene energiebronnen, zoals zonnepanelen. Dit maakt uw elektrische voertuig met een Tesla laadpaal dé perfecte combinatie.

Installatie van uw laadpaal

Vindt u het prettig als Lanova de installatie van uw laadstation op zich neemt? Dat kan! Lanova is namelijk gespecialiseerd in laadinstallaties. We regelen alles van A tot Z! Onze gecertificeerde installateurs monteren en installeren dagelijks laadpalen door heel Nederland. We adviseren u graag over de mogelijkheden bij uw thuis of op het werk. Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.

Hoe snel kan ik mijn Tesla thuis opladen?

De maximale laadsnelheid van jouw Tesla is afhankelijk van drie factoren:

  • de netaansluiting van uw woning
  • het laadvermogen van de laadpaal
  • de accu van uw Tesla.

Hierover vindt u meer informatie op de specifieke pagina van uw model.

Tesla snellader

Gaat het laden u niet snel genoeg? Dan bestaat voor ieder model Tesla een snellaadmogelijkheid middels de Tesla snellader. Met een DC laadstation (snellader) laadt uw accu middels gelijkstroom (DC) direct op. Dankzij de toepassing van powerstacks aan de Tesla laadpaal model 3 kan het laadvermogen zelfs uitgebreid worden tot 300 kW.

Tesla laadpaal thuis

U maakt het meest efficiënt gebruik van uw Tesla door hem tijdens de nacht op te laden. Sluit uw elektrische auto aan op de Tesla laadpaal voor thuis zodra u thuiskomt, en rijd de volgende ochtend met een volledig opgeladen Tesla weer weg.

Voor ieder model is met zorg het beste laadstation uitgekozen. Bekijk het laadstation die geschikt is voor uw Tesla door bovenaan de pagina voor uw model te kiezen.

Laadpaal zakelijk voor uw Tesla?

Bent u op zoek naar een zakelijke laadpaal voor uw Tesla? Wij bieden verschillende opties aan voor zakelijke laadoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van laadpalen bij jouw bedrijf of de verrekening van de laadsessies aan huis.

Tesla model 3 laadpaal

De aankondiging van de Tesla model 3 heeft een revolutie teweeggebracht in het elektrisch rijden. Dit model maakt elektrisch rijden betaalbaar voor de middenklasse. Daar hoort uiteraard ook de beste laadpaal bij! Binnen twee weken kan de Tesla laadpaal model 3 bij u thuis geïnstalleerd worden.

Tesla laadpaal kopen?

Wilt u meer weten over de beste laadpaal voor uw Tesla? Daar helpt Lanova u graag bij! Vraag een offerte aan of neem contact op met een adviseur voor meer informatie.

Zakelijk laden bedrijfspand

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.