Let's connect

Suzuki laadpaal

header-after

Laadpaal Suzuki

Ook Suzuki is het avontuur van elektrisch rijden aangegaan, zij hebben vorig jaar hun conceptcar Futuro-E gepresenteerd. Suzuki heeft allereerst de focus op vol-hybrides om zich vervolgens te richten op plug-in hybrides en volledig elektrische auto’s. Wederom auto’s waarbij slimme, doordachte innovaties gebruikt worden die niets inleveren qua betrouwbaarheid. Hetzelfde geldt voor de laadpalen van Lanova. Want met een laadpaal Suzuki laad je veilig én snel. 

Een laadpaal Suzuki: Veiligheid voorop

Het opladen aan een laadpaal Suzuki is vele malen veiliger dan aan een stopcontact. Want naast het feit dat de laadpalen speciaal zijn ontwikkeld voor het opladen van auto’s, zijn ze voorzien van slimme beveiligingsfuncties. Jouw auto vraagt namelijk een aanzienlijk vermogen. Iets waar de meeste stopcontacten niet voor zijn gemaakt en wat zich vertaalt in een hoge kans op kortsluiting. Dit heeft te maken met dat de gebruikelijke stroomaansluiting vaak niet voorziet in het laadvermogen die elektrische auto’s vragen.

Een laadpaal Suzuki: Focus op de weg

Bovendien win je behoorlijk wat tijd met een eigen laadpaal. Waar een stopcontact wel dagen over het opladen doet, heeft een laadpaal hier maar enkele uren voor nodig. Wat de exacte laadtijd is van jouw Suzuki hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het vermogen en type laadkabel. Een laadpaal is daarbij niet alleen veilig en snel laden, maar ook veilig rijden. Geen onnodige zorgen of stress over het hoe en wat van het laden. Met een eigen laadpaal Suzuki ga je altijd goed voorbereid de weg op met de focus op het verkeer.

Welk model laadpaal?

Goed nieuws: er zijn meerdere soorten laadpalen geschikt voor jouw Suzuki. De keuze is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Eén van de factoren die bepaalt welk model laadpaal het meest geschikt is, is de locatie van de laadpaal. Wil je jouw laadpaal Suzuki aan huis of op de zaak?

Een laadpaal Suzuki aan huis

Wil je een laadpaal aan huis? Dan raden wij de Lanova Home Advanced aan: ’s werelds eerste interactieve laadstation. Met dank aan de kunstmatige intelligentie leert de laadpaal Suzuki jouw laadgewoonten kennen en speelt hierop in.

Een laadpaal Suzuki voor op de zaak

Staat jouw Suzuki vaker stil op de zaak dan ergens anders? Dan raden wij de Lanova Business Premium of de Lanova Business Advanced aan. Het bijkomende voordeel zijn de twee oplaadpunten voor als je meerdere auto’s tegelijkertijd wilt opladen. Daarnaast is het fijne van de Lanova Business Advanced dat hij leert van jouw laadgedrag. Zo voorspelt hij wanneer je jouw Suzuki weer wilt opladen.

Meer weten over de laadpaal Suzuki?

Wil je meer weten over wat de juiste laadpaal is voor jouw model en situatie? Of hoe je deze eenvoudig en efficiënt kan leasen of kopen? Vraag een offerte aan of vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.