Let's connect

Smart laadpaal

header-after

Smart laadpaal

Smart ontwikkelt auto’s voor het nieuwe tijdperk van elektrisch rijden. Een stille motor alleen is niet meer datgene wat elektrisch rijden comfortabel maakt. De elektrische auto’s van Smart zijn dan ook meer dan alleen stil. Ze zijn snel, veilig én intelligent met een uniek design. Als eigenaar van een Smart ForTwo EQ of ForFour EQ ben je hier natuurlijk al op de hoogte van. Maar weet je ook al wat de mogelijkheden zijn van een Smart laadpaal?

Smart en elektrisch rijden

Smart is een automerk dat zijn naam eer aan doet. De ForTwo EQ en ForFour EG zijn voorzien van vele smart features die elektrisch rijden nog veiliger en efficiënter maken. Zo kan je als eigenaar eenvoudig gebruik maken van de EQ- control app waarmee je onder andere de actuele status van de auto bekijkt en functies op afstand bestuurt. Bovendien beschikken de auto’s van Smart over een uitgebreid veiligheidssysteem met passieve en actieve functies. Bestaande uit de traditionele veiligheidskooi en airbags, maar ook de innovatieve remassistent, zijwindassistent en hoogspanningsaccu.

Waarom een Smart laadpaal?

Ook Lanova hecht grote waarde aan veiligheid en efficiëntie. Eén van de voordelen van een Lanova Smart laadpaal is dan ook de veiligheid die deze biedt. Opladen middels het stopcontact is namelijk niet zonder risico’s. Zo kan een stopcontact maximaal 9,6 ampère leveren. Maar bijna iedere elektrische auto en zelfs plug-in hybride’s vragen een stuk meer vermogen. Zo kan opladen aan het stopcontact zorgen voor kortsluiting. Een Smart laadpaal daarentegen is specifiek ontworpen voor het opladen van auto’s. Bovendien zijn de laadpalen van Lanova voorzien van slimme beveiligingsfuncties. Daarnaast wint u met een eigen laadpaal aan tijd. Zo is laden aan een laadpaal tot wel 6x sneller. 

Een Smart laadpaal leasen of kopen

Een persoonlijke laadpaal biedt meer dan veiligheid en efficiëntie: het creëert rust. Of dit nu thuis of op de zaak is: het geeft rust en ruimte wanneer je goed voorbereid de weg op gaat. Maar wij begrijpen ook dat de aanschaf van een Smart laadpaal niet voor iedereen een optie is. Daarom is Lanova Lease in het leven geroepen. Wij willen namelijk iedereen de kans bieden om efficiënt en zorgeloos op te laden. Met Lanova lease ben je verzekerd van een degelijke laadpaal en transparante voorwaarden. Zo kies je zelf de gewenste looptijd voor jouw Smart laadpaal en staat er een vast bedrag per maand.  Bovendien is leasen bij Lanova allesomvattend: de verzekering, software, updates en onderhoud zijn inbegrepen. Met Lanova lease kom je dus nooit voor onverwachte verassingen te staan.

Meer weten over een Smart laadpaal? 

Wil je meer weten over het leasen, kopen of installeren van een laadpaal voor jouw Smart? Boek een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.