Skoda laadpaal

header-after

Laadpaal Skoda

Ook al stamt het automerk Skoda uit 1895, de Tsjechen zijn absoluut bij de tijd. Dat blijkt wel uit het feit dat ze tegenwoordig hun pijlen gericht hebben op elektrische auto’s. Ben jij fan van Skoda en wil je voor je elektrische model een goede laadpaal? Lanova helpt je met de beste keuze in jouw situatie. Neem een kijkje in ons assortiment en je komt vanzelf uit bij jouw ideale laadpaal.

De elektrische auto’s van Skoda :

 • Skoda Vision iV
 • Skoda Citigo e-iV
 • Skoda Superb Combi iV

 

Wil je weten welke Skoda het beste bij je past? Vergelijk ze dan onderling op de volgende specificaties:

 • Prijs
 • Topsnelheid
 • Actieradius
 • Vermogen
 • Koppel
 • Grootte
 • Laadvermogen

 

Het laatste punt waarop je kunt vergelijken is de oplaadtijd. Als het tijd is om de accu van je elektrische Skoda bij te laden, wil je natuurlijk wel weten hoe lang het duurt voordat deze weer op 100% zit.

Hiervan is de oplaadtijd afhankelijk

Hoe lang jouw Skoda aan de laadpaal moet, is enerzijds afhankelijk van de actieradius. Logisch, want als je er veel kilometers mee kunt afleggen, is de accu groter. Anderzijds is ook het vermogen van de laadpaal een belangrijke factor. Het gaat hierbij om het aantal kilowatts dat tegelijk naar je auto wordt gestuurd. Meer vermogen betekent over het algemeen sneller opladen. Voor een Skoda Vision iV zien de laadtijden er als volgt uit:

VermogenTijdType
2.3 kW42u30mRegulier stopcontact
3.7 kW26u30m1-fase, 16A
7.4 kW13u15m1-fase, 32A
11 kW9u00m3-fase, 16A
22 kW9u00m3-fase, 32A

Kies jouw ideale Skoda laadpaal

Lanova heeft laadpalen in drie categorieën:

 

 • Laadpalen voor thuis, zodat je in de nachtelijke uren je Skoda kunt opladen.
 • Zakelijke laadpalen, voor het opladen van één of twee elektrische auto’s tegelijk.
 • Openbare laadpalen, geschikt voor jouw Skoda en alle andere merken auto’s.

Lekker thuis je Skoda aan de laadpaal

Er zijn diverse voordelen te benoemen van een thuislaadpaal. Je houdt je Skoda altijd dichtbij tijdens het opladen, je kunt hem ’s nachts aan de lader zetten terwijl je slaapt en je hoeft nooit naar een andere locatie dan je eigen huis. Lanova heeft voor jou de Lanova Home Advanced. Hiermee kies je voor de eerste interactieve laadpaal ter wereld. Laat hem leren van je laadgedrag en hij stelt zich steeds beter in op jouw wensen. Doordat hij een vermogen heeft van 22 kW kun je er ook je volgende elektrische auto prima mee opladen.

Zakelijke laadpaal voor twee auto’s

Terwijl jij uren achter elkaar op kantoor bent, kan je Skoda prima opladen. Het mooie van de zakelijke laadpalen van Lanova is dat er één of twee auto’s tegelijk aangekoppeld kunnen worden. Zo laad je samen met je collega of een klant de accu op. Dat kan met de Lanova Business Advanced indien er één voertuig tegelijk geladen moet worden. Voor het laden van twee voertuigen op het zelfde moment is de Lanova Business Premium de ideale oplossing. Dit model is ideaal om elektrisch rijden binnen het bedrijf te stimuleren. Of om een extra service te bieden aan klanten met een elektrische Skoda of een ander merk.

Openbare laadpaal voor alle merken

Zoals je zelf met een laadpas of app een laadpaal activeert, zo kunnen anderen ook hun accu opladen aan jouw openbare laadpaal, als je daarvoor kiest. Zo stel je hem in principe open voor anderen wanneer je hem zelf niet gebruikt én kan je geld verdienen aan de laadsessies van anderen. Als je een openbare laadpaal voor je Skoda wilt, kun je kiezen voor de Lanova Public Advanced. Zeer robuust laadstation, die het altijd doet en ook nog eens gebruiksvriendelijk is.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld