Let's connect

Skoda laadpaal

header-after

De beste laadpaal Skoda

Zaterdag is de dag waarop nog van alles moet gebeuren. Je kinderen naar de voetbal brengen, naar de bouwmarkt of nog even boodschappen doen. Daar komt een ruime, praktische én elektrische Skoda in beeld. Met een elektrisch model SKODA maak je je leven net ietsje makkelijker. Bij een praktische Skoda hoort ook een praktische laadpaal Skoda. Lanova heeft daarom de beste laadpalen geselecteerd voor de Superb iV, Citigo e-iV en de Vision iV.

Een laadpaal Skoda thuis

Een laadpaal aan huis is ontzettend praktisch. Je laadt hem op wanneer je wilt en je vertrekt altijd met een volle accu. Voor de Superb iV en de Vision iV heeft Lanova de Home Advanced Lite laadpaal ontwikkeld. Een groot voordeel is het laden via groene stroom. Ligt je dak vol met zonnepanelen? Deze slimme laadpaal Skoda is in staat om voorrang te geven aan de zonnepanelen tijdens het opladen. De Citigo e-iV laad je eenvoudig op met de Lanova Home Premium: een mooie laadpaal die verkrijgbaar is met vaste laadkabel.

Een laadpaal Skoda is Simply Clever

De Lanova laadpalen zijn net als je Skoda Simply Clever. De slimme laadpaal leert namelijk jouw laadgewoonten kennen. Ga je zaterdags vaak om 8 uur van huis? Dan zorgt de laadpaal ervoor dat je auto precies op dat moment een volle accu heeft. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de zaterdagen, en is de laadpaal ook makkelijk in gebruik op de andere dagen van de week!

Ook makkelijk op andere dagen van de week

Gebruik je jouw Skoda ook zakelijk? Dan is de Business Premium laadpaal een optie. Deze laadpaal is perfect voor zakelijke locaties, zeker omdat je er 2 auto’s tegelijkertijd aan kunt opladen. Wil je toch liever thuis laden op álle dagen van de week en de stroomkosten verrekenen met je werkgever of leasemaatschappij? Vraag dan het optionele Service & Connect pakket bij ons aan! Met dit pakket heb je zelf geen omkijken naar de verrekening. Je krijgt iedere maand de stroomkosten van ons vergoed, wij verrekenen de stroomkosten met je werkgever of leasemaatschappij.

Laadpaal Skoda in koop of lease

Het grootste voordeel van koop is dat de laadpaal volledig in jouw beheer is. Toch begrijpt Lanova dat de aanschaf van een laadpaal Skoda tijd én geld kost. Het gebeurd ook niet iedere dag dat je een laadpaal aanschaft. Daarom hebben we Lanova Lease in het leven geroepen. Voor een vast bedrag per maand heb je een laadpaal aan huis, geen onverwachte kosten en zekerheid bij storingen. Lees meer over hoe het werkt.

Meer weten over je Skoda laadpaal?

Wil je meer informatie, direct contact of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een adviseur via info@lanovalaadpalen.nl of tel 088 0110301.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.