Laadpaal voor uw Seat Mii Electric

De beste laadpaal
voor uw Mii Electric

Particulier
Zakelijk
Openbaar
Home Advanced

Home Advanced

Lease vanaf € 16,30 per maand (o.b.v. 60 maanden)
óf koop vanaf € 965,-
Het meest interactieve laadstation, de Home Advanced. Instelbaar laadvermogen en beschikbaar met socket (contactdoos) of vaste kabel.
Business Premium

Business Premium

Lease vanaf € 45,78 per maand (o.b.v. 60 maanden)
óf koop vanaf € 2.795,-
Met onze Business Premium Duo krijgt u het nieuwste op het gebied van veiligheid, ontwerp en functionaliteit. De Premium is perfect voor zakelijke locaties dankzij de dubbele aansluiting.
Public Advanced

Public Advanced

Lease vanaf € 49,06 per maand (o.b.v. 60 maanden)
óf koop vanaf € 2.995,-
Bedien twee parkeerplaatsen met elk 22 kW, ontworpen met een focus op betrouwbaarheid, gebruikersgemak en maximale veiligheid. De nieuwe Lanova Home Advanced.

Mii Electric specificaties

 • Laadvermogen icon
  Laadvermogen 7,4 kW AC
 • Accu icon
  Accu 36,8 kWh
 • Laadtijd aan laadpaal icon
  Laadtijd aan laadpaal 6 uur
 • Type laadstekker icon
  Type laadstekker Type 2
 • Snellaadmogelijkheid icon
  Snellaadmogelijkheid Ja, 40 kW DC
 • Bereik icon
  Bereik 225 km

Laadpaal Seat Mii Electric

Een instapmodel elektrische auto, zo mogen we de Seat Mii Electric zeker wel noemen. De prijs is bijzonder interessant en met een maximale actieradius van 225 kilometer is dit toch wel net iets meer dan een stadsauto. Aan welke laadpaal zet je jouw Seat Mii Electric? Bij Lanova hebben we volop keuze. Bepaal jouw wensen en kies de juiste laadpaal voor jouw situatie.

Technische specificaties Seat Mii Electric

Acceleratie 0-100 km/u  12.5 sec

Topsnelheid                      130 km/u

Actieradius Elektrisch    225 km (gemiddeld)

Actieradius Brandstof   –

Totaal Vermogen            61 kW (83 pk)

Totaal Koppel                  210 Nm

Aandrijving                      FWD

Accucapaciteit                 36,8 kWh

Locatie Laadpoort          Rechts – achter

Laadaansluiting              Type 2

Laadvermogen                7,2 kW AC

Laadtijd (0->475 km)    6 uur

Laadsnelheid                   37 km/u

Lang leve de laadsnelheid van een laadpaal

Oké, je zou eventueel je Seat Mii Electric kunnen opladen via een gewoon stopcontact. Maar als je de cijfers ziet qua laadsnelheid in vergelijking met een goede laadpaal, dan weet je genoeg. Kortom, kies voor voldoende vermogen:

VermogenTijdType
2.3 kW16u45mRegulier stopcontact
3.7 kW10u30m1-fase, 16A
7.4 kW5u30m1-fase, 32A
11 kW10u30m3-fase, 16A
22 kW5u30m3-fase, 32A

Aan welke laadpaal komt jouw Seat Mii Electric?

Uiteraard bieden wij je een uitgebreid assortiment laadpalen. Er zijn drie soorten waaruit je kunt kiezen bij Lanova: een thuislaadpaal, een laadpaal voor op de zaak of een openbare laadpaal.

Gewoon thuis opladen aan een slimme laadpaal

De fijnste plek voor de meeste mensen om hun auto op te laden is thuis. Terwijl jij slaapt heeft de laadpaal dan alle tijd om de accu weer richting 100% te krijgen. Welke thuislaadpaal past bij je Seat Mii Electric? Als je kiest voor onze Lanova Home Advanced, dan heb je er eentje die écht intelligent is. Het is namelijk de eerste interactieve laadpaal van de hele wereld. De ingebouwde kunstmatige intelligentie zorgt voor een optimale afstemming op jouw laadgedrag. Dankzij 22kW laadvermogen kun je er makkelijk nog jaren mee vooruit. Ook voor je volgende elektrische auto dus!

Ook hebben wij voor jou de Lanova Home Premium. Deze laadpaal is voorzien van slimme beveiligingsfuncties en daardoor een uiterst veilig laadpunt. Door toepassing van de nieuwste technieken is het laadpunt gemaakt voor veilig en betrouwbaar, snel laden. De Premium heeft een vermogen van maar liefst 22 kW. Oftewel: hier kun je nog jaren mee vooruit!

 

Je Seat Mii Electric opladen op de zaak

Terwijl jij druk bent met je dagelijkse werkzaamheden, is je zakelijke laadpaal druk bezig met het opladen van je Seat Mii Electric. Mooi idee, nietwaar? Als je kiest voor onze zakelijke laadpalen Lanova Business Premium of Lanova Business Advanced. Aan de Business Premium kun je zelfs twee auto’s tegelijk laten opladen aan één station. Zo laat je bedrijf ook zien aan medewerkers en klanten dat elektrisch rijden gestimuleerd wordt!

Openbare laadpaal voor een groter laadnetwerk

Hoe meer particulieren en bedrijven hun laadpaal open stellen voor anderen, des te harder groeit het laadnetwerk in ons land. Wil je daaraan meedoen? Dan kun je kiezen voor een openbare laadpaal om jouw Seat Mii Electric op te laden. Is je accu vol, dan kunnen anderen er gebruik van maken. Wij hebben hiervoor de Lanova Public Advanced opgenomen in ons assortiment. Veilig, robuust, weersbestendig en gebruiksvriendelijk.

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld

Prijs indicatie