Seat laadpaal

header-after

Laadpaal Seat

Spaans temperament, maar dan aangedreven door elektriciteit: dat mag je verwachten van Seat. Een laadpaal is daarbij een must, want je wilt natuurlijk wel graag een volle accu hebben als je op pad gaat. Vertrouw op Lanova voor de beste laadpaal die past bij jouw wensen en eisen. In ons assortiment hebben we voor elk wat wils.

De elektrische auto’s van Seat :

 • Seat Mii Electric

Voordat je kunt bepalen of je voor een Seat kiest of voor een ander merk, kun je ze vergelijken op basis van de onderstaande specificaties:

 • Laadvermogen
 • Vermogen
 • Actieradius
 • Prijs
 • Topsnelheid
 • Koppel
 • Grootte

En denk ook vooral aan de oplaadtijd van de auto. Je elektrische Seat moet immers vaak aan de lader, dus het is goed om te weten hoe lang het duurt voordat je weer op pad kunt met een volle accu.

Actieradius en vermogen

Enig idee hoe lang jouw Seat en de laadpaal per keer verbonden zijn? Dat hangt onder andere af van de actieradius. Hoe meer kilometers je ermee kunt afleggen, des te groter is de accu. Maar het vermogen van de laadpaal speelt eveneens een belangrijke rol. Hoe meer kilowatts er op hetzelfde moment naar je auto stromen, des te sneller kun je de Seat opladen. Voor een Seat Mii Electric zien de laadtijden er als volgt uit:

 

Vermogen          Tijd                        Type

Stopcontact       2.3 kW                  16u45m               Regulier stopcontact

Laadpaal              3.7 kW                  10u30m               1-fase, 16A

Laadpaal              7,4 kW                  5u30m                  1-fase, 32A

Laadpaal              11 kW                   10u30m               3-fase, 16A

Laadpaal              22 kW                   5u30m                  3-fase, 32A

Een Seat laadpaal voor drie situaties

Je kunt bij Lanova kiezen uit laadpalen in drie categorieën:

 • Laadpalen voor thuis, ideaal voor voordelig thuis opladen overdag of het opladen van je Seat terwijl je slaapt.
 • Zakelijke laadpalen, voor als je twee elektrische auto’s tegelijk wilt opladen op de zaak.
 • Openbare laadpalen, waar niet alleen jouw Seat kan opladen, maar ook andere merken auto’s.

Populair: een Seat laadpaal voor thuis

De meeste mensen willen thuis een laadpaal voor hun Seat, als ze tenminste die keuze hebben. Dat is en begrijpelijke keuze, want je eigen huis is meestal de plek waar je auto het langst staat. Vooral ’s nachts kun je hem dan prima opladen. Bij Lanova is daarvoor de Lanova Home Advanced ontwikkeld. Als eerste in de hele wereld zijn we erin geslaagd een dergelijke interactieve laadpaal te maken. Hij leert van je laadgedrag en past zich aan aan jouw wensen. Met het vermogen van 22 kW kun je nog jaren vooruit.

Je Seat opladen op de zaak

Ook als je aan het werk bent kun je natuurlijk je Seat aan de laadpaal zetten. Tenminste, als je er daar eentje hebt. Gelukkig heeft Lanova er twee om uit te kiezen: de Lanova Business Advanced en Lanova Business Premium. Aan de Business Premium kunnen twee auto’s tegelijk hun accu opladen. Je kunt er dus samen met een collega of klant je Seat aan koppelen. Zo wordt elektrisch rijden meer gestimuleerd binnen je bedrijf, maar ook richting anderen.

Of kies een openbare laadpaal

Wil je ook anderen de mogelijkheid bieden om je laadpaal te gebruiken als jouw Seat hem niet nodig heeft? Dan kun je kiezen voor een openbare laadpaal. Lanova heeft in dat geval de Lanova Public Advanced. Uiteraard is deze robuust en stootvast, zodat hij in weer en wind elke elektrische auto kan opladen. Net zo gebruiksvriendelijk als de laadpalen waar jij onderweg gebruik van maakt.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld