Let's connect

Seat laadpaal

header-after

SEAT laadpaal

Met twee woorden maakt SEAT duidelijk waar zij vandaan komen, heengaan en waar zij voor staan: sunrider spirit. Een automerk met een positieve instelling dat altijd in beweging is en nooit het gebaande pad kiest. SEAT doet het liefste alles net een tikkeltje anders. Iets waar jij als eigenaar van de SEAT Mii vast en zeker bekend mee bent. Maar ben je ook al bekend met een SEAT Laadpaal? Een snufje technologie die jouw sunrider spirit nog net wat zonniger maakt en rijervaring naar het hoogste niveau tilt.

SEAT, design & elektrisch rijden

Kwaliteit staat voorop: krachtige Duitse technieken waarbij het design de kern van SEAT visualiseert. Het design is dat wat een SEAT maakt. Designers die continu de grenzen van design, functionaliteit en afwerking opzoeken en overschrijden. De elektrische Mii vertaalt zich dan ook in een kleine wendbare auto waarmee je zorgeloos rijdt. Zo biedt de SEAT Mii jou de mogelijkheid om tot 260 kilometer te rijden.

Opladen aan het stopcontact

Laden aan het stopcontact is vandaag de dag nog steeds een populaire methode. Iets dat , met het oog op veiligheid, af te raden is. Een SEAT Mii aan het stopcontact opladen is namelijk niet alleen tijdrovend (duurt ruim 16 uur), maar ook risicovol. Een stopcontact is doorgaans niet ingesteld om het vermogen te leveren die jouw SEAT vraagt. Iets wat de kans op kortsluiting aanzienlijk verhoogt. Met een SEAT laadpaal wordt dit voorkomen.

Keuzestress: welke SEAT laadpaal?

Er zijn verschillende soorten laadpalen geschikt voor jouw SEAT. Het juiste laadpaal model is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Eén van de factoren die bepaalt wat de meest geschikte SEAT laadpaal is, is waar je deze installeert. Wil je de laadpaal thuis of op de zaak? Bekijk hieronder wat het juiste model laadpaal is voor jouw wensen.

Een SEAT Laadpaal aan huis

Wil je graag een SEAT laadpaal aan huis? Dan raden wij de Lanova Home premium aan. Ga je hierna een andere elektrische auto rijden? Met 22kW laadvermogen kun je in dat geval gewoon deze laadpaal blijven gebruiken. Een andere geschikte laadpaal voor thuis is de Lanova Home Advanced: ’s werelds eerste interactieve laadstation. Door de kunstmatige intelligentie in de laadpaal leert deze jouw laadgewoonten kennen en speelt hierop in.

Een SEAT laadpaal voor op de zaak

Liever een laadpaal op kantoor? Kies voor de Lanova Business Premium of de Lanova Business Advanced als je twee oplaadpunten tegelijk wilt installeren. De Advanced is een slimme laadpaal die leert van jouw laadgedrag. Hij voorspelt wanneer je jouw SEAT Mii weer gaat gebruiken. Bovendien kan je alle laadsessies via het internet inzien. Handig!

Meer weten over een eigen laadpaal?

Wil je meer weten over de aanschaf van een eigen laadpaal? Bijvoorbeeld wat het beste model laadpaal is voor aan huis of hoe je deze eenvoudig kan leasen? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.