Let's connect

Renault laadpaal

header-after

Laadpaal Renault

Ben jij de eigenaar van een elektrisch model van Renault? Dan ben je niet de enige. Renault is met hun ruime aanbod namelijk de Europese leider op het gebied van elektrisch rijden. Met expertise sinds 2013 heeft het merk een sterke positie verovert. De Renault ZOE is zelfs de bestverkochte elektrische auto in Europa. Met een elektrische Renault rijd je dus sowieso goed. Maar waarom gaan voor goed, als het nog beter kan? Bijvoorbeeld met een eigen laadpaal Renault.

Elektrisch rijden en Renault

Renault had het al bijna een decennia geleden door: elektrisch rijden heeft de toekomst. Door vroeg kennis te werven op het gebied van elektrisch rijden en constante innovatie, staat Renault bekend als expert in elektrisch rijden. Alhoewel de kwaliteit van de auto’s voor zichzelf spreekt, is het merk ook sterk in de vertaling van de toegevoegde waarden van elektrisch rijden. Het milieu niet overbodig belasten is één, gemak en comfort is twee. Dat laatste gaat hand in hand met efficiënt laden. Want écht gerust rijden, dat doe je pas wanneer je zorgeloos laadt. Iets dat met publieke laadpalen, maar vooral met een eigen laadpaal Renault, eenvoudig de realiteit wordt.

Een laadpaal Renault: veiligheid op de weg en daarbuiten

Naast dat je met een gerust hart de weg opgaat, is het opladen aan een laadpaal Renault een stuk veiliger dan aan een stopcontact. Zo is een laadpaal Renault speciaal ontwikkeld voor het opladen van auto’s en bovendien voorzien van slimme beveiligingsfuncties. Dat een stopcontact niet ontworpen is voor het opladen van een auto, vertaalt zich in een hoge kans op kortsluiting. Dit heeft te maken met dat de gebruikelijke stroomaansluiting vaak niet voorziet in het laadvermogen die elektrische auto’s vragen.

Een laadpaal Renault: snel onderweg

Bovendien is laden aan een laadpaal Renault een stuk sneller. Waar een stopcontact wel tot drie dagen over het opladen doet, heeft een laadpaal dit binnen een aantal uur voor elkaar. Hoe lang jouw Renault moet laden, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het vermogen en type laadkabel. Navigeer bovenaan deze pagina naar jouw model en vind daar de exacte laadtijden en meer!

Welke laadpaal voor welk model Renault?

Bij Lanova heb je keuze uit verschillende laadpalen. Binnen ons assortiment vind je dan ook altijd een laadpaal die past bij jouw situatie. Zo kun je bij de situatie denken aan de plaatsing van de laadpaal Renault. Je kunt kiezen om de auto thuis of op het werk opladen. Geef je de voorkeur aan een laadpaal aan huis? Dan raden wij de Lanova Home Premium aan. De Lanove Business Premium is daarentegen geschikt voor diegenen die kiezen voor een laadpaal op het werk.

Meer weten over de laadpaal Renault?

Wil je meer weten over wat de juiste laadpaal is voor jouw situatie? Of hoe je deze eenvoudig en efficiënt kan leasen of kopen? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.