Porsche laadpaal

header-after

Laadpaal Porsche

Een Porsche aan een laadpaal, wie had dat ooit gedacht? Dit beroemde sportwagenmerk staat immers bekend om de productie van snelheidsmonsters die niet kijken op een litertje brandstof meer of minder. Maar de tijden veranderen, want er zijn inmiddels al meerdere Porsche-modellen verkrijgbaar in elektrische uitvoering. Heb je interesse in zo’n Porsche en zoek je een laadpaal erbij? Dan ben je bij Lanova aan het juiste adres. In elke situatie, voor elk type.

De elektrische auto’s van Porsche:

 

Het blijft natuurlijk altijd heel persoonlijk als je wilt bepalen welk type het beste past bij jou. Maar je kunt wel dit rijtje met objectieve specificaties gebruiken om de voordelen en nadelen te bepalen:

  • Vermogen
  • Koppel
  • Actieradius
  • Topsnelheid
  • Prijs
  • Grootte

Een laadpaal is sneller dan een stopcontact

Hoe groot is de accu, oftewel de actieradius van je Porsche? Combineer dat met het vermogen waarmee je oplaadt en je kunt precies berekenen hoelang het duurt voordat de accu weer helemaal opgeladen is. Meer vermogen betekent dat het laadpunt meer kilowatts tegelijk door kan geven. Bij de elektrische variant van een Porsche Cayenne komt dat neer op de volgende laadtijden:

VermogenTijdType
2.3 kW4u45mRegulier stopcontact
3.7 kW3u00m1-fase, 16A
7.4 kW3u00m1-fase, 32A
11 kW3u00m3-fase, 16A
22 kW3u00m3-fase, 32A

Welk type laadpaal zoek je voor je Porsche?

Lanova kan je altijd aan de ideale laadpaal helpen, want we hebben in ons assortiment diverse modellen voor drie soorten toepassingen. Ten eerste voor bij je huis, ten tweede voor op de zaak en ten derde voor openbaar gebruik. Het is vooral belangrijk dat je voor jezelf bepaalt welke situatie voor jou vooral van toepassing zal zijn. Op basis daarvan kies je de juiste laadpaal voor je Porsche.

Thuis laden is lekker makkelijk

In de nachtelijke uren laad je jezelf goed op door diep te slapen. Dus waarom dan niet ook direct je elektrische Porsche opladen? Dat kan met een thuislaadpaal van Lanova. De Lanova Home Advanced. Hier zijn we extra trots op, want niemand in de wereld heeft eerder een interactieve laadpaal weten te produceren dan wij. Op basis van je laadgedrag leert de slimme lader en voorspelt hij je volgende rit. Een ander groot voordeel is dat het vermogen maar liefst 22 kW is. Mocht je dus hierna nog een elektrische auto gaan rijden, dan is dit laadstation ook daarvoor perfect.

Bedrijfsmatig je Porsche opladen

Heb je een elektrische auto van de zaak? Of stimuleert je werkgever elektrisch rijden? Dan is de kans groot dat je ook bij je bedrijf je Porsche mag opladen. Daarvoor hebben we twee verschillende laadpalen in ons assortiment, dat zijn de Lanova Business Premium en Lanova Business Advanced. Ook handig: er kunnen twee auto’s opladen aan de Premium laadpaal, dus dat is ook nog eens heel efficiënt.

Opladen samen met anderen

Ben je op zoek naar een manier om het netwerk van openbare laadstations te vergroten? Kies dan voor een laadpaal die speciaal is ontwikkeld voor dit doel. Met onze Lanova Public Advanced kan niet alleen jouw Porsche, maar elk type elektrische auto opladen. Welk weer het ook is, iedere chauffeur kan deze laadpaal snel en makkelijk bedienen.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld