Let's connect

Porsche laadpaal

header-after

Laadpaal Porsche

Waar denk je aan bij Porsche als we naar morgen kijken? Aan de sportwagen van de toekomst natuurlijk. Een voertuig dat maximaal rijplezier combineert met duurzame mobiliteit en constante digitalisering. Ben jij de trotste eigenaar van een Taycan, Panamera of Cayenne PHEV? Of ben je de aanschaf nog aan het overwegen? Dan is het interessant om ook eens naar de mogelijkheden van een laadpaal Porsche te kijken.

Porsche en elektrisch rijden

Performance, G-krachen, adrenalinestoten. Combineer dat met elektrisch rijden en je beschikt over de sportwagen van morgen. Stijl gecombineerd met capaciteit, gemaakt voor de sportautoliefhebbers met het oog op de toekomst. Met deze voertuigen komt dan ook de visie van Porsche tot leven: zuivere elektrische auto’s, aangepast op een actieve levensstijl. Elektrisch rijden is niet wachten. Het is gaan. Stil, maar snel. Een eigen laadpaal Porsche is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Snel en veilig laden met een Porsche laadpaal

Met een elektrisch model van Porsche kies je niet alleen voor stijl en duurzaam, je gaat voor snelheid. Zo zit je met de Panamera PHEV op 100 km per uur in minder dan 3.5 seconde. Waarom zou je dan wel onnodig lang wachten tot jouw Porsche is opgeladen? Een van de grootste voordelen van een eigen laadpaal Porsche is dan ook de tijd die je wint. Opladen via het stopcontact is tijdrovend én risicovol. Zo kan een stopcontact doorgaans niet voorzien in het vermogen dat jouw auto vraagt. Met kortsluiting tot gevolg. Iets dat met een laadpaal Porsche wordt voorkomen.

Laadpaal Porsche leasen  

Bij Lanova geloven we in passende oplossingen voor iedere elektrische rijder. Daarom is er Lanova Lease: de mogelijkheid om een Lanova laadpaal te leasen. Dat betekent geen grote investering, maar wél een eigen laadpaal. Je leaset al een laadpaal vanaf € 10,- per maand. Ook kom je nooit voor onplezierige verassingen te staan; al het onderhoud en service is erbij inbegrepen. Wil je graag de keuze hebben om op de lange termijn de laadpaal over te nemen of juist te laten demonteren? Ook dat is een mogelijkheid binnen Lanova Lease.

Laadpaal Porsche kopen  

Ben je wel klaar voor de aanschaf van een eigen laadpaal? Dan is er uiteraard ook de mogelijkheid om simpelweg een laadpaal Porsche te kopen. Je bent al de eigenaar van een Lanova laadpaal vanaf € 649,-. Een laadpaal leasen of kopen, het heeft beiden zijn voordelen.

 Meer weten over de laadpaal Porsche?

Wil je meer weten over wat de juiste laadpaal is voor jouw Porsche en persoonlijke situatie? Of hoe je eenvoudig en efficiënt een laadpaal Porsche leaset of koopt? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag verder.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.