Let's connect

Polestar laadpaal

header-after

Laadpaal Polestar

Een strak design, een actieradius van 500 km, binnen 5 seconden van 0 naar 100 km/u en beschikking over de allernieuwste technologieën. Dát is Polestar. Dit vooruitstrevende merk combineert de verfijnde prestaties en nieuwe technologieën met hun missie om de weg naar een klimaatneutrale toekomst te versnellen. Om de Polestar van elektriciteit te voorzien, heeft Lanova een laadpaal Polestar ontwikkeld die perfect aansluit bij de kenmerken van Polestar.

Naadloze integratie in een (digitaal) leven

De nieuwste technieken zijn niet alleen in de Polestar te vinden. Ook de laadpaal Polestar beschikt hierover. Lanova heeft namelijk ’s werelds eerste interactieve laadpaal  die past bij het digitale leven. Het interactieve vind je terug in:

  • AI (Artificial Intelligence). Dankzij uitgebreide assistentiesystemen zoals Artificial Intellegence System leert de laadpaal jouw laadgewoonten kennen. Hier past hij het laden zelfs op aan!
  • Lokale stroomopwekking. Met het optionele Load Guard System herkent de laadpaal Polestar lokale stroomopwekking én geeft deze groene stroom voorrang tijdens het laden. Ideaal dus als je zonnepanelen hebt.
  • Connectiviteit. Denk aan geavanceerde Web Interface, verbinding via Ethernet, Wifi, GSM of PLC en bediening van de laadpaal vanaf je smartphone.

Een laadpaal Polestar met een strak design

Net als de Polestar zelf beschikt de Polestar laadpaal over een strak design. Kenmerkend voor het strakke design zijn het 3,5 inch LCD kleurenscherm, vormgeving met eigen signatuur en een behuizing van gegoten aluminium. Ook is het laadstation compleet te personaliseren. Het beste komt nog: de laadpaal is net als de Polestar ontworpen om lang mee te gaan!

Een actieradius van ongeveer 500 km

Polestar belooft een actieradius van ongeveer 500km. Om deze beloftes waar te maken, heb je ook een laadpaal nodig die dit bereik mogelijk maakt. En dat doet de laadpaal Polestar! Na een laadtijd van iets meer dan 8 uur heb je jouw Polestar voldoende opgeladen om ruim 450 km te rijden. Ook beschikt de laadpaal Polestar over een snellaadmogelijkheid. Zo ga je nog sneller met een volle accu de weg weer op.

Duurzaam rijden voor iedereen

Net als Polestar wil ook Lanova de weg naar een klimaatneutrale toekomst versnellen. Dat doen we door elektrisch rijden betaalbaar te maken voor iedereen met Lanova Lease. Met Lanova Lease bezit je één of meer laadpalen voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag omvat echt alle kosten: van installatie tot service en zekerheid bij klachten. De voordelen? Eerlijke voorwaarden, geen hoge investeringen en ook geen verassingen achteraf.

Gebruik de keuzehulp voor je laadpaal Polestar

Nu je alle voordelen hebt gelezen van de laadpaal Polestar, hoef je alleen nog maar te kiezen tussen een laadpaal aan huis of op het werk. Navigeer naar je model, de Polestar 2, en bekijk de verschillende opties. Meer info? Bekijk hoe Lanova Laadpalen werkt.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.