Let's connect

Peugeot laadpaal

header-after

Laadpaal Peugeot

Peugeot is een automerk dat staat voor continue innovatie. Het resultaat? De Peugeot iOn, de e-208 en e-2008 zijn 100% elektrisch voor verantwoorde mobiliteit in de stad. De elektrische aandrijvingen zorgen voor vloeiend, emissievrij en stil rijden. Ben jij klaar om jouw rijervaring naar het volgende niveau te tillen? Dan bieden wij jou de laadpaal Peugeot. Het is dé laadpaal die comfortabel elektrisch rijden naar het hoogste niveau tilt.

Peugeot en elektrisch rijden

Peugeot pakt de verantwoordelijkheid voor het milieu en gaat verder dan het naleven van de milieunormen. Ze willen hét voorbeeld zijn op het gebied van duurzame mobiliteit. Daarvoor zet het merk allerlei middelen in om de ecologische footprint te beperken. Vanaf de ontwerpfase tot aan het einde van de levensduur. Zo maakt Peugeot al langere tijd gebruik van gerecyclede materialen en neemt het gebruik alsmaar toe. Dit om de belofte na te komen dat alle auto’s van Peugeot gebouwd zijn met materiaal waarvan ten minste 30% gerecycled of van biologische herkomst is.

De laadpaal Peugeot voor jouw iOn of e-208

Ben jij de eigenaar van een Peugeot iOn, e-208 of e-2008? Of ben je de aanschaf nog aan het overwegen? Dan is het interessant om ook eens naar de aanschaf van een laadpaal Peugeot te kijken. Met de Home Premium laad je jouw Peugeot veilig en eenvoudig op. Zo is de Lanova Home Premium voorzien van slimme beveiligingsfuncties en bewegingssensor. Beveiliging die kortsluiting voorkomt en sensoren die functies uitschakelen wanneer deze overbodig zijn. Bovendien is de Home Premium eenvoudig te installeren.

Een laadpaal Peugeot voor zakelijk gebruik

Staat jouw auto vaker en langer stil op de parkeerplaats van kantoor? Dan is de Lanova Business Premium laadpaal wellicht een beter optie. Zo kan je jouw auto, tegelijkertijd met die van een collega, gemakkelijk opladen. Ook een goede optie voor wanneer je klanten een extra service wilt bieden.

Een laadpaal Peugeot leasen  

Lanova wil dat elektrisch rijden voor iedereen mogelijk is. Daarom is Lanova Lease in het leven geroepen: de mogelijkheid om een laadpaal te leasen. Dat betekent geen grote investering, maar wél een eigen laadpaal Peugeot.

Je leaset al een laadpaal vanaf € 10,- per maand. Ook kom je nooit voor onplezierige verassingen te staan; al het onderhoud en service is erbij inbegrepen. Wil je graag de keuze hebben om op de lange termijn de laadpaal over te nemen of juist te laten demonteren? Ook dat is een mogelijkheid binnen Lanova Lease.

Meer weten over een laadpaal Peugeot?

Benieuwd naar wat de juiste laadpaal is voor jouw model Peugeot? Of hoe je eenvoudig en efficiënt een laadpaal Peugeot leaset of koopt? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.