Let's connect

Opel laadpaal

header-after

Opel laadpaal

Heel Holland elektrisch. Dat is het motto van Opel. Daarom maakt dit automerk elektrisch rijden zo simpel mogelijk voor iedereen. Rijd jij al in een elektrische auto van Opel? Dan weet je dat het inderdaad niet moeilijk of lastig hoeft te zijn. Met alle extra diensten en informatie die Opel biedt, is elektrisch rijden bijna net zo gemakkelijk als het gebruiken van een smartphone. Bijna, want een eigen laadpaal Opel is pas echt zorgeloos rijden. Benieuwd naar welk soort Laadpaal geschikt is voor jouw model Opel? Lees hieronder meer over de voordelen en de aanschaf van een eigen laadpaal of navigeer hierboven direct naar jouw model. 

De laadpaal Opel voor jouw Ampera-e 

Opel heeft de belofte gemaakt om in 2024 van elk Opel-model ook een elektrische variant beschikbaar te stellen. En hoewel we daar nog een aantal jaar van verwijderd zijn, ben je met de geheel elektrische Ampera-e ook al zeer goed uit. Wil jij graag een laadpaal Opel aan huis voor jouw Ampera-e? Dan raden wij de Lanova home Advanced aan. Hoewel er meerdere laadpalen geschikt zijn voor jouw Opel, is dit het topmodel én onze persoonlijke favoriet. Dit is namelijk de eerste laadpaal ter wereld met kunstmatige intelligentie. Zo leert deze laadpaal jouw laadgedrag herkennen. Bovendien heb je met deze laadpaal Opel de keuze voor het Loard Guard systeem. Zo stel je de laadpaal in staat om groene energiebronnen te herkennen en voorrang te geven op reguliere stroom.

De laadpaal Opel voor jouw Corsa-e of Ampera

Ben jij de trotse eigenaar van een Corsa-e of Ampera? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een laadpaal aan huis? Dan raden wij de Home Premium aan als laadpaal Opel. Met de Home Premium laad je jouw Opel eenvoudig, veilig én voordelig op. Zo is de Lanova Home Premium voorzien van slimme beveiligingsfuncties die kortsluiting voorkomen en een bewegingssensor die functies uitschakelt wanneer deze overbodig zijn. Bovendien is de Home Premium eenvoudig te installeren. Zo bespaar je extra kosten.

 

Een laadpaal Opel voor zakelijk gebruik

Staat jouw auto vaker en langer stil op de parkeerplaats van kantoor? Dan is de Lanova Business Premium laadpaal wellicht een betere optie. Zo kan jij jouw auto, tegelijkertijd met die van een collega, gemakkelijk opladen. Ook een goede optie voor wanneer je klanten een extra service wilt bieden.

Een laadpaal met Lanova lease

Een eigen laadpaal biedt rust en ruimte. Maar de aanschaf van een laadpaal brengt wel kosten met zich mee. Kosten die soms nog een te grote investering zijn. Lanova begrijpt dat. Daarom is er Lanova Lease. Zo bieden wij iedereen de mogelijkheid om zorgeloos elektrisch te rijden. Met Lanova Lease ben je namelijk verzekerd van een eigen laadpaal Opel en transparante voorwaarden. Zo kies je zelf de gewenste looptijd voor jouw Opel laadpaal en staat er een vast bedrag per maand. Bovendien zijn zaken zoals de verzekering, software, updates en onderhoud inbegrepen.

Meer weten over een laadpaal Opel?

Wil je meer weten over laadpalen leasen, kopen of laten installeren? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag met alles rondom jouw laadpaal. 

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.