Nissan laadpaal

header-after

Laadpaal Nissan

 

Eén van de traditionele automerken die al vrij vroeg de overstap waagde naar een elektrische auto is Nissan. Een laadkabel aan een laadpaal verving daarbij de traditionele brandstoftoevoer. Zoals te verwachten was, worden de elektrische varianten van Nissan steeds beter, net als de laadpalen overigens. Wij hebben precies het type in ons assortiment waarmee we tegemoet komen aan jouw wensen en eisen. Kies uit onze laadpalen voor thuis, op de zaak of openbaar. Zo kom je vanzelf uit bij de beste voor jouw Nissan!

De elektrische auto’s van Nissan:

Oké, er zijn verschillende soorten elektrische Nissans om uit te kiezen. Maar welke kies je voor jouw situatie? Dat heeft uiteraard te maken met de afstanden die je per dag rijdt en de actieradius van de auto. Maar ook de topsnelheid, acceleratie, het totale vermogen en koppel speelt mee. Net als de grootte van de auto en de kosten ervan. Misschien let je ook op de laadsnelheid aan de laadpaal per Nissan. Want, zoals je vast al weet, heeft elk type zijn eigen laadtijd en laadsnelheid.

Welke laadpaal voor je Nissan?

Als je wilt weten welke laadpaal voor je Nissan het meest geschikt is, mag je eerst de criteria bepalen die gelden voor jouw situatie. Wil je bijvoorbeeld thuis, op de zaak of met een openbare laadpaal opladen? En hoeveel wil je investeren in een laadpaal met een hoog vermogen, zodat je een hogere laadsnelheid kunt bereiken? De laadtijd van jouw Nissan hangt af van de grootte van de accu, oftewel de actieradius. Zo zien de laadtijden voor een Nissan LEAF eruit:

VermogenTijdType
2.3 kW17u00mRegulier stopcontact
3.7 kW11u00m1-fase, 16A
7.4 kW6u00m1-fase, 32A
11 kW11u00m3-fase, 16A
22 kW6u00m3-fase, 32A

Nissan laadpaal voor thuis, zakelijk en openbaar

De meeste eigenaren van een elektrische Nissan kiezen voor een laadpaal thuis, als dat mogelijk is. Mocht je de auto vooral veel op de zaak hebben staan, dan is een zakelijk oplaadstation een goed idee. Maar je kunt ook kiezen voor een openbare laadpaal, waar alle merken elektrische auto’s welkom zijn. Welk type je ook van plan bent om te laten installeren, wij hebben diverse laadpalen voor je. We vertellen je graag meer over de verschillende keuzes.

Interactieve Nissan laadpaal voor thuisgebruik

Lanova is de eerste producent ter wereld die een interactieve laadpaal heeft ontwikkeld. En die kun jij thuis gebruiken om je Nissan op te laden! Onze Lanova Home Advanced is voorzien van kunstmatige intelligentie. Daarmee brengt hij jouw laadgewoonten in kaart om er vervolgens op te anticiperen. Ook in de toekomst kun je nog prima verder met deze laadpaal. Hij heeft namelijk 22kW laadvermogen. Kies je na deze Nissan een ander type? Geen probleem!

Zakelijk jouw auto opladen

Verwacht je dat er regelmatig twee of meer laadkabels actief zijn bij je bedrijf? Dan is het verstandig om te kiezen voor een zakelijke laadpaal. In ons assortiment kun je dan kiezen uit de Lanova Business Premium en de Lanova Business Advanced. Je laadgedrag wordt door de Advanced automatisch herkent, waardoor hij leert te voorspellen wanneer je de auto weer nodig hebt. Uiteraard laad je jouw Nissan op bij een laadstation met mooi design. En we bieden je 24/7 online inzicht in je laadsessies. Wat wil je nog meer?

Een openbare laadpaal voor iedereen

Omdat jouw Nissan niet de enige elektrische auto is die opgeladen moet worden, kun je ook kiezen voor een openbare laadpaal. Hiermee stimuleer je elektrisch rijden nog meer. Wij hebben voor jou de Lanova Public Advanced. Deze laadpaal met robuuste opbouw zal je van dienst zijn in alle weersomstandigheden. Daarnaast is hij ook nog eens gebruiksvriendelijk, veilig en praktisch. De kunstmatige intelligentie van de Advanced helpt je nu en in de toekomst verder.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld