Let's connect

Nissan laadpaal

header-after

Laadpaal Nissan

Nissan is een automerk dat als geen ander de mogelijkheden van elektrisch rijden laat zien. Elektrisch rijden lastig? Of veel gedoe? Niet voor Nissan. En ook niet voor ons. Met de Nissan LEAF brengen zij elektrische auto’s naar een volgend niveau. En met een laadpaal Nissan van Lanova haal je alles uit jouw elektrische Nissan. Veilig, snel en eenvoudig. Dat is pas elektrisch rijden.

Nissan: next level elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Een overtuiging die Nissan doorvoert in al hun innovaties. Ben jij een trotse eigenaar van de Nissan LEAF of E-NV200? Dan beschik je over de toekomst. Het gaat bij Nissan allang niet meer om alleen duurzaamheid, maar om de spanning en sensatie van nieuwe mogelijkheden. Iets dat jouw Nissan volop biedt. Waarom dan ook niet gebruik maken van die mogelijkheden? Een van de manieren om alles uit jouw Nissan te halen, is met een laadpaal Nissan. Een laadpaal van Lanova die naadloos aansluit bij het systeem van jouw Nissan.

Welke laadpaal Nissan?

De Nissan LEAF is een directe vertaling van de waarden van Nissan. Het is het eerste vehicle-to-grid voertuig op de markt. Een concept dat de volgende stap is van slim laden. Maar laten we eerst nog even een stapje terug doen. Want voordat je elektriciteit terug levert aan het net, heb je wel eerst elektriciteit nodig om op te laden. Een geschikte laadpaal Nissan van Lanova is de Lanova Home Premium. Met deze laadpaal is jouw auto in minder dan 6 uur volledig opgeladen. Zo kan je weer 230 km zorgeloos rijden. Beschik je over een Nissan E-NV200? Ook dan raden wij de Lanova Home Premium aan.

Laadpaal Nissan: altijd dichtbij

Nissan is bezig met het plaatsen van snelladers door heel Europa. En hoewel Nissan druk bezig is met uitbreiding van dit netwerk, biedt een eigen laadpaal ruimte. Ruimte om precies daar te gaan en staan waar jij wilt. Dat is immers waar een Nissan voor bedoeld is. Goed voorbereid de weg op gaan geeft rust. Geen stress over waar je kan laden. Dat kan met een laadpaal waar jij wilt: thuis of op de zaak. Jouw Nissan laadpaal kan het beste geplaatst worden daar waar hij het langste stilstaat. Zo bepaal jij waar en wanneer je laadt met een persoonlijke laadpaal.

Overige opties voor laadpaal Nissan

Hoewel wij doorgaans de Lanova Home Premium aanraden voor jouw Nissan, zijn er uiteraard ook nog andere mogelijkheden. De keuze voor een bepaalde laadpaal Nissan is voornamelijk afhankelijk van waar je deze wilt installeren. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur voor een laadpaal Nissan op kantoor, zodat ook jouw medewerkers of collega’s hier gebruik van kunnen maken? Lanova Business Premium of Lanova Business Advanced zijn dan een passendere optie. Ook handig voor wanneer je de accu wilt opladen na een lange zakenrit.

Meer weten over een laadpaal Nissan? 

Wil je meer weten over wat de juiste laadpaal is voor jouw Nissan? Of hoe het leasen, kopen en installeren bij Lanova in zijn werk gaat? Boek een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag.

 

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.