Mitsubishi laadpaal

header-after

Laadpaal Mitsubishi

 

De kogel is door de kerk: je gaat elektrisch rijden. En je hebt ook al een keuze gemaakt voor het automerk, namelijk Mitsubishi. Nu de laadpaal nog. Op dat gebied hebben we goed nieuws voor je, want Lanova biedt de optimale laadpalen voor je Mitsubishi aan. Je laadkabel past in elk type laadstation, dus de keuze is aan jou.

De elektrische auto’s van Mitsubishi:

Welke elektrische Mitsubishi je uiteindelijk kiest, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Rijd je bijvoorbeeld vaak lange afstanden op een dag of juist niet? Daarvoor is de actieradius van de auto namelijk een belangrijk criterium. Daarnaast kan het ook zijn dat je veel waarde hecht aan bijvoorbeeld:

  • Topsnelheid
  • Acceleratie
  • Vermogen
  • Koppel
  • Grootte
  • Kosten

Verder is de laadsnelheid aan de laadpaal van de Mitsubishi interessant om te weten. Elk type heeft een andere laadtijd en laadsnelheid.

Altijd de ideale laadpaal voor jouw Mitsubishi

Als het gaat om het kiezen van de ideale laadpaal voor je Mitsubishi, dan ga je vanzelf nadenken over de locatie waar je deze wilt installeren. De meeste mensen kiezen voor thuis, maar dat is niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld als een oprit ontbreekt. Je kunt ook kiezen voor een laadpaal op de zaak of een openbare laadpaal. De specificaties en investeringen verschillen per laadpaal, maar je kunt erop rekenen dat een hoog vermogen, en dus een hogere laadsnelheid, meer kost. Hoe lang het opladen van jouw Mitsubishi duurt, hangt af van de grootte van de accu, oftewel de actieradius. In het onderstaande voorbeeld zie je voor een Mitsubishi Outlander PHEV de verschillen tussen het laden via het stopcontact en via een laadpaal:

VermogenTijdType
2.3 kW5u10mRegulier stopcontact
3.7 kW3u10m1-fase, 16A
7.4 kW3u10m1-fase, 32A
11 kW3u10m3-fase, 16A
22 kW3u10m3-fase, 32A

Waar ga je de Mitsubishi laadpaal laten installeren?

Of je jouw elektrische Mitsubishi nu thuis, op de zaak of via een openbare laadpaal wilt opladen: met Lanova kan het allemaal. We vertellen je graag meer over de verschillende keuzes.

Thuis interactief opladen

Vol trots kunnen we zeggen dat Lanova de eerste is ter wereld die een interactieve laadpaal heeft ontwikkeld. Als jij je Mitsubishi oplaadt met onze Lanova Home Advanced, helpt kunstmatige intelligentie je verder. Jouw laadgewoonten worden herkend en de laadpaal speelt hierop in. Wil je in de toekomst misschien een andere elektrische auto gaan rijden? Geen probleem, dan kun je nog prima verder met deze laadpaal. Hij is namelijk voorzien van 22kW laadvermogen.

Op het werk je Mitsubishi opladen

Zijn er op je bedrijf meerdere elektrische auto’s actief die hun laadkabel willen uitrollen? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een zakelijke laadpaal. Je Mitsubishi kun je uitstekend opladen aan de Lanova Business Premium en de Lanova Business Advanced. De laatste herkent je laadgedrag en hij voorspelt wanneer je de auto weer gaat gebruiken. Kies voor een prachtig stijlvol design én voor 24/7 online inzicht in je laadsessies. Alle voordelen van zakelijk elektrische rijden komen zo samen.

Twee keuzes voor een openbare laadpaal

Er zijn naast jouw Mitsubishi nog veel meer elektrische auto’s die regelmatig opgeladen moeten worden. Als jij dat wilt faciliteren, is een openbare laadpaal een goed idee. De andere chauffeurs zullen je dankbaar zijn, want zo stimuleer je elektrisch rijden op je eigen manier. De Lanova Public Advanced is de geschikte keuze hiervoor. Uiteraard is het een robuuste laadpaal die perfect werkt in alle weersomstandigheden. Zoals al onze modellen is de laadpaal gebruiksvriendelijk, veilig en praktisch. En hou je van toekomstgerichte gadgets, dan is de kunstmatige intelligentie van de Advanced helemaal jouw ding. Ervaar het zelf!

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld