Let's connect

Mitsubishi laadpaal

header-after

Laadpaal Mitsubishi

Ben jij de trotse eigenaar van een Outlander PHEV? Dan zit je sowieso goed. Mitsubishi wist het namelijk al lange tijd geleden: elektrisch rijden heeft de toekomst. Het automerk is geen pionier om het pionier zijn. Met het jarenlange ontwikkelen van de EV – technologie willen zij middels mobiliteit bijdragen aan een levendige samenleving. Daarbij staat efficiëntie voorop. Om die reden zijn zij al meer dan dertig jaar de EV-technologie aan het perfectioneren. En met een laadpaal Mitsubishi van Lanova haal je alles uit jouw Outlander. Snel, veilig én voordelig. Dat is pas efficiëntie.

Over de Outlander PHEV

De EV-technologie is dan ook het kloppende hart van de Outlander PHEV. Een geavanceerd Plug-in Hybrid elektrisch voertuig. Waar een normale hybride gebruik maakt van een benzinemotor en een interne accu, beschikt een Plug-in Hybrid EV (PHEV) over een accu die ook kan worden opgeladen aan het elektriciteitsnetwerk. Daarbij is hij uitgerust met twee elektromotoren, een op de vooras en een op de achteras. Deze Twin Motor-technologie vormt de basis voor een uitmuntend EV-systeem met krachtige 4WD-eigenschappen.

Welke laadpaal Mitsubishi?

Een levendigere samenleving door de toepassing van efficiëntie op alle niveaus. Met de Outlander PHEV rijd je schoner, stiller en soepeler. Voordat je echter optimaal gebruik kan maken van de slimme EV- technologie, moet je wel eerst je auto opladen. Een geschikte laadpaal van Lanova is de Lanova Home Premium. Met deze laadpaal Mitsubishi is jouw Outlander PHEV in minder dan drieënhalf uur weer opgeladen.

Overige opties voor laadpaal Mitsubishi

Voor de Outlander PHEV raden wij doorgaans de Lanova Home Premium aan. Hoewel er uiteraard ook nog andere laadpaal mogelijkheden zijn. De keuze voor een bepaalde laadpaal Mitsubishi model is onder andere afhankelijk van waar je deze wilt installeren. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur voor een laadpaal op kantoor zodat ook collega’s kunnen meegenieten? Kijk dan eens naar de Lanova Business Premium of  Lanova Business Advanced.

Een laadpaal Mitsubishi leasen of kopen?

Met een eigen laadpaal maak je optimaal gebruik van de Outlander PHEV. Maar de aanschaf van een laadpaal brengt uiteraard wel kosten met zich mee. Kosten die in sommige situaties te hoog kunnen zijn. Daarom hebben wij Lanova Lease in het leven geroepen. Zo bieden wij iedereen het gemak van elektrisch rijden. Met Lanova Lease ben je namelijk verzekerd van een eigen laadpaal Mitsubishi met transparante voorwaarden. Zo staat er een vast bedrag per maand en kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan.

Meer weten over een laadpaal Mitsubishi

Wil je meer weten over wat de juiste laadpaal is voor jouw persoonlijke situatie? Of hoe het leasen, kopen en installeren bij Lanova in zijn werk gaat? Boek een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.