Let's connect

MG laadpaal

header-after

Laadpaal MG

MG is terug van weggeweest. En dat met een gloednieuw model: de volledig elektrische MG ZS EV. Een auto die meer is dan enkel een iconisch embleem met elektrisch aandrijving. Ben jij de trotste eigenaar van een ZS EV? Of ben je de aanschaf nog aan het overwegen? Dan is het interessant om ook naar de aanschaf van een laadpaal MG te kijken.

MG en elektrisch rijden

De ZS EV is de sterspeler onder de MG-modellen. Stijl en comfort gecombineerd met ruimte en capaciteit. Een auto gemaakt voor automobilisten die duurzaam willen rijden, maar wel op een functionele en praktische manier. Het doel van MG is dan ook elektrisch rijden voor iedereen bereikbaak maken. Een doel waar ook Lanova zich in kan vinden. Elektrisch rijden moet namelijk allesbehalve lastig zijn. Een eigen laadpaal MG is dan ook zeker geen overbodige luxe. Het biedt rust en ruimte, zodat jij je kan focussen op de weg.

Veiligheid met een laadpaal MG

Veiligheid heeft bij MG de hoogste prioriteit. De ZS EV is dan ook de eerste elektrische SUV uit het B-segment die vijf sterren heeft gekregen van Euro NCAP. Een waarde die ook bij Lanova hoog in het vaandel staat. Zo is een van de grootste voordelen van een eigen laadpaal de veiligheid die deze biedt. Opladen via het stopcontact is tijdrovend en risicovol. Jouw MG vraagt namelijk een aanzienlijk vermogen. Iets waar een stopcontact doorgaans niet in voorziet en wat kan leiden tot kortsluiting. Dat voorkom je met een laadpaal MG. Naast het feit dat laadpalen specifiek ontworpen zijn voor laden, zijn Lanova laadpalen voorzien van speciale beveiligingsfuncties.

Laadpaal MG leasen 

Bij Lanova geloven we in passende oplossingen voor iedere elektrische rijder. Daarom hebben wij Lanova Lease in het leven geroepen: de mogelijkheid om een laadpaal MG te leasen. Dat betekent geen grote investering, maar wél een eigen laadpaal. Je leaset al een laadpaal vanaf € 10,- per maand. Ook kom je nooit voor onplezierige verassingen te staan; al het onderhoud en service is erbij inbegrepen. Wil je graag de keuze hebben om op de lange termijn de laadpaal over te nemen of juist te laten demonteren? Ook dat is een mogelijkheid binnen Lanova Lease.

Laadpaal MG kopen 

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om een laadpaal MG aan te schaffen. De aanschaf van een laadpaal voor jouw MG vergt wel een kleine investering. Zo ben je eigenaar van een Lanova laadpaal vanaf € 649,-. Een laadpaal leasen of kopen, het heeft beiden zijn voordelen.

Meer weten over de laadpaal MG?

Wil je meer weten over wat de juiste laadpaal is voor jouw MG of heb je specifieke wensen? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.