Let's connect

Mercedes-Benz laadpaal

header-after

De beste laadpaal Mercedes Benz

Mercedes Benz is een automerk dat elektrisch rijden uiterst veilig, comfortabel en betrouwbaar maakt. Tussen de 8 elektrische modellen zit voor iedereen een auto met een aantrekkelijk design. Met een laadpaal Mercedes Benz creëer je voor jezelf nog meer rijplezier dan je met de Mercedes Benz al hebt. Navigeer hierboven direct naar jouw model en ontdek welke laadpalen Lanova voor jou heeft geselecteerd.

Laad veilig met een Lanova laadpaal

Laden via een laadpaal gaat niet alleen sneller dan via het stopcontact, het is ook uiterst veilig. Laden via het stopcontact is niet de meest veilige manier van laden, omdat een stroombegrenzer en beveiliging ontbreekt. De laadpalen van Lanova daarentegen zijn voorzien van slimme beveiligingsfuncties die kortsluiting voorkomen. Ook is de laadpaal Mercedes Benz voorzien van een bewegingssensor, die functies uitschakelt wanneer ze overbodig zijn.

Een betrouwbare laadpaal Mercedes Benz

Lanova heeft ’s werelds eerste interactieve laadpaal ontwikkeld. De Home Advanced is voorzien van een Artificial Intelligence systeem. Dit houdt in dat het assistentiesysteem jouw laadgewoonten leert kennen. Heb je de gewoonte om ’s ochtends rond 7 uur de deur uit te gaan? Dan zorgt het systeem ervoor dat de accu op dat moment volledig is opgeladen. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar, behalve dan dat je de kabel nog even in- en uit plugt. Een betrouwbare laadpaal en een betrouwbare auto: een ideale combinatie als je het ons vraagt.

Een laadpaal met een aantrekkelijk design

Net als de elektrische Mercedes Benz, hebben ook de laadpalen een aantrekkelijk design. Het laadstation beschikt over een 3,5 inch LCD kleurenscherm, een gegoten aluminium behuizing en kleurkeuze tussen ‘Frozen White’ of ‘Drak Grey’. Wist je al dat het zelfs mogelijk is om de laadpaal compleet te personaliseren? Dit is ideaal om jouw merk uit te dragen voor zakelijk gebruik.

De laadpaal Mercedes Benz voor diverse modellen

Binnen Mercedes Benz vind je diverse elektrische modellen. Voor ieder model heeft Lanova de twee beste laadpalen geselecteerd: één voor thuis en één voor op het werk. De beste zakelijke laadpaal is de Business Premium. Hiermee beheer je het laadstation eenvoudig via een mobiele app. Ook heeft hij een dubbele aansluiting, zodat je het laadstation kunt delen met een bezoeker of collega. Voor thuisladers hebben we de Home Advanced Lite ontwikkeld. Rijd je een e-Vito of een B-klasse Electric? Dan vormt de Home Premium de perfecte laadoplossing.

Wil je meer weten over het laadvermogen, de laadtijd, de snellaadmogelijkheid en meer? Navigeer bovenaan de pagina dan naar jouw model auto. Daar vind je uitgebreider advies.

Meer weten over de laadpaal Mercedes Benz?

Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via info@lanovalaadpalen.nl of tel 088 0110 301 voor meer informatie over lease, koop of andere mogelijkheden.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.