Let's connect

Lucid laadpaal

header-after

Laadpaal Lucid

Lucid motors: een luxueus automerk dat gespecialiseerd is in elektrisch rijden. De kracht van het merk zit al in de naam, Lucid betekent helder. Lucid motors gelooft in de heldere droom die voor hen ligt. De droom die vormt aanneemt van een onbewogen focus op innovatie, luxe en duurzaamheid. Dat is wat hen beweegt: een toekomst waarin autorijders niet meer hoeven te kiezen tussen het geweldige doen en het juiste doen. Met een Lucid Air maak je geen compromissen. Niet in stijl, comfort of duurzaamheid. Waarom dan wel een compromis maken in efficiëntie en veiligheid? Juist datgeen wat een laadpaal Lucid jou biedt.

Lucid motors en elektrisch rijden

Lucid motors denkt verder dan mobiliteit. Verder dan morgen om vorm te geven aan een toekomst waarin automobilisten niet langer hoeven te kiezen tussen grootse dingen doen en het juiste doen. Daarom streven zij met de Lucid Air naar duurzame mobiliteit zonder compromissen, die ontworpen zijn voor alle manieren waarop men zich verplaatst. De prioriteit van het automerk ligt bij efficiëntie: iedere auto moet zo goed mogelijk gebruikmaken van de hulpbronnen van de wereld. Elke Lucid levert dus een uitzonderlijk bereik zonder in te leveren aan hoge prestaties of subliem comfort.

Ultiem comfort met een laadpaal Lucid

Een Lucid Air staat voor stijl, duurzaamheid en comfort. Met een laadpaal Lucid til je dit comfort naar het hoogste niveau. Comfort in de vorm van efficiëntie en veiligheid. Laden via een stopcontact is namelijk tijdrovend en risicovol. Zo is een stopcontact niet berekend op het vermogen dat gevraagd wordt. Het kost niet alleen overbodig veel tijd om jouw Lucid Air op te laden, je loopt ook het risico op kortsluiting. Met een laadpaal Lucid wordt dit voorkomen.

Een Laadpaal Lucid aan huis

Geef je de voorkeur aan een laadpaal Lucid aan huis? Dan raden wij de Lanova Home Advanced aan. Dit is ’s werelds eerste interactieve laadstation. Door de kunstmatige intelligentie in de laadpaal leert deze jouw laadgewoonten kennen en speelt hierop in. Wil je daarnaast een andere elektrische auto opladen? Met 22kW laadvermogen kan je in dat geval gewoon deze laadpaal blijven gebruiken.

Een laadpaal Lucid voor op de zaak

Liever een laadpaal op werk dan een laadpaal Lucid aan huis? Kies dan voor de Lanova Business Premium of de Lanova Business Advanced wanneer je twee oplaadpunten tegelijk wilt installeren op de zaak. De Advanced is een slimme laadpaal die leert van jouw laadgedrag. Hij voorspelt wanneer je jouw Lucid Air weer gaat gebruiken. Bovendien kun je alle laadsessies via het internet inzien.

Meer weten over de laadpaal Lucid?

Wil je meer weten over wat het beste model laadpaal is voor jouw Lucid Air? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.