Let's connect

Kia laadpaal

header-after

Kia laadpaal

In het bezit van een elektrische Kia? Of ben je de aanschaf nog aan het overwegen? Dan is het een goed idee om ook eens te kijken naar de installatie van een laadpaal. Voor thuis of op het werk. Zo is het opladen van je Kia met behulp van een passende Kia laadpaal veiliger én efficiënter dan via bijvoorbeeld een stopcontact. Bekijk hierboven wat de geschikte laadpaal is voor jouw elektrische Kia. Daar staat meer informatie over onder andere de laadsnelheid, het laadvermogen en de snellaadmogelijkheden.

Kia laadpaal voor diverse modellen

Kia biedt verschillende automodellen aan voor elektrisch rijden. Zoals de Soul, Niro EV of Niro PHEV. Voor elk model Kia hebben wij de beste laadpaal geselecteerd. Benieuwd naar wat de juiste laadpaal voor jouw KIA? Navigeer naar je model en bekijk ons advies.

Kia laadpaal thuis

Een laadpaal aan huis kent verschillende voordelen. Zo ga je niet alleen goed voorbereid de weg op, maar gaat het opladen een stuk sneller dan via het stopcontact. Bovendien is het laden middels een laadpaal veiliger door de slimme beveiligingsfuncties waarvan hij is voorzien. Zo voorkom je kortsluiting. Het laadvermogen dat je elektrische auto vraagt is namelijk aanzienlijk en de gebruikelijke stroomaansluiting kan hier niet altijd in voorzien. Door de nieuwste toepassingen kan je met een geschikte Kia laadpaal veilig en snel je auto opladen.

Laadpaal Kia tijdsduur

Een veel gestelde vraag is hoe lang het duurt voordat de auto is opgeladen. Hier is kort gezegd geen eenduidig antwoord op. De tijd die nodig is om jouw Kia op te laden is namelijk afhankelijk van meerdere factoren: het vermogen, het type aansluiting en de spanning. Zo kan de Kia Seoul weer 370 km vooruit met een laadtijd van 10 uur. En voor de Kia Niro geldt dat een laadtijd van 8 uur gelijk staat aan 450 km.

Laadpaal Kia kosten

Ook de kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zoals je elektriciteitstarief en/of de aanbieder van het laadstation. Daarbij is er uiteraard een verschil in kosten wanneer je een laadpaal aanschaft of ervoor kiest om deze te leasen. De aanschaf van een laadpaal voor je Kia vergt een kleine investering. Zo heb je een laadpaal tot je beschikking vanaf €649,-. Liever geen investering doen? Je kan al een laadpaal leasen vanaf €10,- per maand. Hier zijn transparante voorwaarden aan verbonden en een vast bedrag per maand. Zo kom je niet voor onverwachte verassingen te staan. Een laadpaal leasen of kopen, het kent beiden zijn voordelen.

Meer weten over een Kia laadpaal?

Wil je meer weten over de laadpalen, leasen, kopen of de installatie? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.