Jaguar laadpaal

header-after

Laadpaal Jaguar

 

De sportwagen voor échte autoliefhebbers, dat is Jaguar. Speciaal ontwikkeld voor iedereen die rijcomfort waardeert en veel kilometers maakt. Tel daarbij het prachtige design van alle modellen en het karakteristieke logo, dan weet je waarom Jaguar als merk zoveel aantrekkingskracht uitoefent over de hele wereld. Ook op het gebied van elektrische auto’s timmeren ze aan de weg. Maar dan heb je natuurlijk wel een laadpaal voor je Jaguar nodig. Die hebben wij voor je! Wij vertellen je meer over de verschillende opties die er zijn.

Jaguars elektrische auto: de I-PACE

Een topsnelheid van 200 km/u, een vermogen van 400 pk… Dat is hoe je een Jaguar in gedachten voor je ziet. Het zijn de specificaties van de elektrische Jaguar I-PACE. Zeker voor een elektrische auto zijn deze getallen indrukwekkend. De actieradius van 380 km mag er ook zeker zijn. Dat is immers ideaal voor mensen die veel rijden, wat precies de doelgroep is van Jaguar. Het laadvermogen is 7.4 kW, waardoor je met een goede laadpaal in 12 uur de accu weer helemaal vol laat stromen.

Een laadpaal laadt sneller dan een stopcontact

Bij het woord ‘elektrisch’ denk je al snel aan een stopcontact. Toch is het vermogen van een regulier stopcontact eigenlijk veel te laag om je Jaguar goed te kunnen opladen. Als het echt een noodgeval is, dan kan het. Maar over het algemeen wil je toch liever een echte laadpaal voor je Jaguar. Zeker met de flinke accugrootte/actieradius van je auto. Zo zien de laadtijden eruit voor een Jaguar I-PACE:

VermogenTijdType
2.3 kW39u00mRegulier stopcontact
3.7 kW24u30m1-fase, 16A
7.4 kW12u00m1-fase, 32A
11 kW24u30m3-fase, 16A
22 kW12u00m3-fase, 32A

Kies de ideale Jaguar laadpaal voor jou

De beschikbare ruimte en locatie van je woning en bedrijf bepalen vaak waar je een laadpaal gaat plaatsen voor je Jaguar. Zo is het voor mensen met een oprit een logisch gevolg dat ze een laadpaal aan huis laten installeren. Dan kun je de elektrische auto de hele nacht laten opladen en is hij ’s ochtends weer klaar voor de start. Maar je kunt ook kiezen voor een zakelijke laadpaal als je met meerdere auto’s tegelijk wilt kunnen opladen. Zoek je een openbare laadpaal? Die hebben we ook voor je in ons assortiment. Welke laadpaal van Lanova is perfect voor jouw Jaguar? Jij bepaalt!

Slim thuis je Jaguar opladen

Vol trots mogen we melden dat Lanova er als eerste ter wereld in is geslaagd om een interactieve laadpaal te ontwikkelen. En die kun jij aan je huis laten installeren. Het is de Lanova Home Advanced, die voorzien is van kunstmatige intelligentie. Je laadgewoonten herkent hij na een tijdje, waardoor hij voorbereid is op je vertrek. Je bent dankzij 22kW laadvermogen jarenlang verzekerd van perfect opladen thuis, ook voor je volgende elektrische auto.

 

Een laadpaal voor je Jaguar op het bedrijf

Omdat je soms twee elektrische auto’s of meer wilt laten opladen bij je bedrijf, hebben we twee zakelijke laadpalen in ons assortiment: Lanova Business Premium en Lanova Business Advanced. Het laatste type leert van je laadgedrag en voorspelt automatisch het moment waarop je de Jaguar weer nodig hebt. Dankzij het stijlvol design mag de laadpaal gezien worden. Bovendien profiteer je van 24/7 online inzicht in de laadsessies die je ermee doet.

Ook met openbaar opladen helpen we je

Elektrisch rijden is een manier van denken. Een beweging die je misschien wel wilt stimuleren door te kiezen voor onze openbare laadpaal de Lanova Public Advanced. Deze laadpaal kan tegen een stootje, is veilig en gebruiksvriendelijk. Uiteraard werkt deze laadpaal prima in alle weersomstandigheden. De Advanced biedt kunstmatige intelligentie en is daardoor zelflerend.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld