Let's connect

Jaguar laadpaal

header-after

Jaguar laadpaal

Jaguar mag dan niet veel elektrische modellen aanbieden, wat ze aanbieden is wel van hoge kwaliteit. Het is dan ook zonde wanneer je de mogelijkheden van de Jaguar I-Pace niet optimaal benut. Hoe doe je dit wel? Met een geschikte Jaguar laadpaal!

Waarom een Jaguar laadpaal aanschaffen?

De voornaamste reden is een waarde die Lanova hoog in het vaandel heeft staan: veiligheid. Opladen middels het stopcontact is namelijk niet zonder risico’s. Zo kan een stopcontact maximaal 9,6 ampère leveren. Bijna alle elektrische auto’s en zelfs plug-in hybride’s vragen echter een stuk meer dan dat. Zo kan opladen aan het stopcontact zorgen voor kortsluiting. Een Jaguar laadpaal is daarentegen speciaal ontworpen voor het opladen van elektrische auto’s. Daarbij zijn de laadpalen van Lanova ook nog eens voorzien van slimme beveiligingsfuncties.

Laad sneller met een laadpaal

Een tweede reden om een Jaguar laadpaal aan te schaffen is snelheid. Zo gaat opladen met behulp van een laadpaal vaak tot 6x sneller. Tot slot ga je met een laadpaal altijd goed voorbereid de weg op. Stress over opladen is verleden tijd met de juiste Jaguar laadpaal.

De juiste Jaguar laadpaal kiezen

Goed nieuws: we hebben diverse laadpalen in ons assortiment die geschikt zijn voor jouw Jaguar. Daarbij is er een wel verschil in laadpalen die het optimale uit jouw elektrische auto halen. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie welke laadpaal het meest geschikt is. Een belangrijke factor is namelijk het gebruik van de Jaguar laadpaal. Wil je deze alleen privé of ook zakelijk gebruiken?

Natuurlijk zijn er ook andere factoren, zoals de laadcapaciteit en aansluiting, van belang. En hoewel dit zeker belangrijk is, hoef jij daar verder niet over na te denken in het keuzeproces. Wij hebben namelijk al de beste laadpaal voor Jaguar I-PACE voor je geselecteerd. Nu alleen nog bedenken waar de laadpaal moet komen.

Een Jaguar laadpaal leasen

Lanova weet hoe belangrijk een persoonlijke laadpaal is. Of dit nu thuis of op de zaak is: het geeft rust en ruimte wanneer je goed voorbereid de weg op gaat. Maar wij begrijpen ook dat de aanschaf van een Jaguar laadpaal een grote investering kan zijn. Daarom is Lanova Lease ontwikkeld. Lanova wil namelijk iedereen de kans bieden om efficiënt en zorgeloos op te laden. Met Lanova lease ben je verzekerd van een degelijke laadpaal en transparante voorwaarden. Zo kies je zelf de gewenste looptijd voor jouw Jaguar laadpaal en staat er een vast bedrag per maand.  Bovendien is leasen bij Lanova allesomvattend: de verzekering, software, updates en onderhoud zijn inbegrepen. Met Lanova lease voor jouw Jaguar laadpaal kom je dus nooit voor onverwachte verassingen te staan.

Meer weten over een Jaguar laadpaal? 

Wil je meer weten over leasen, kopen of installatie van een Jaguar laadpaal? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur aan of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.