Hyundai laadpaal

header-after

Laadpaal Hyundai

 

Hyundai is zo’n typisch voorbeeld van een traditioneel automerk dat al heel snel de mogelijkheden van elektrisch rijden onderzocht. En daarna ook daadwerkelijk met concrete modellen kwam. Daardoor horen ze bij de voorlopers op dit gebied. Menig eigenaar van een Hyundai koppelt de auto dan ook regelmatig aan een laadpaal. Maar welk type laadpaal is voor je Hyundai nu het meest geschikt? Lanova biedt je verschillende soorten aan. Wij vertellen je er  graag meer over.

De elektrische auto’s van Hyundai:

De ene elektrische auto is de andere niet. Maar je kunt wel zorgen dat je appels met appels vergelijkt door steeds naar dezelfde criteria te kijken. Zoals de actieradius, wat één van de belangrijkste vergelijkingsfactoren is op dit gebied. Hou je van snelheid, dan wil je graag weten wat het maximale aantal kilometers per uur is dat de Hyundai kan halen, samen met zijn acceleratie, koppel en aantal pk’s. Kijk je dan ook nog naar de grootte en inhoud van de wagen, dan kun je een goede inschatting maken van de prijs/kwaliteitverhouding. Tot slot let je op de snelheid waarmee de Hyundai aan de laadpaal oplaadt. Je wilt immers het liefst zo snel mogelijk weer aan je maximale bereik zitten.

Accugrootte en vermogen zijn bepalend

Om te bepalen hoe lang het duurt voor je auto helemaal opgeladen is, kijk je naar de accugrootte en naar het vermogen van de laadpaal. Zoals je in het onderstaande overzicht van de Hyundai Kona kunt zien, maakt het namelijk nogal verschil of je met veel of weinig vermogen oplaadt:

VermogenTijdType
2.3 kW17u00mRegulier stopcontact
3.7 kW10u30m1-fase, 16A
7.4 kW5u30m1-fase, 32A
11 kW10u30m3-fase, 16A
22 kW5u30m3-fase, 32A

Waar ga je de Hyundai laadpaal installeren?

Wanneer je thuis de auto dichtbij je huis kunt parkeren, bijvoorbeeld op een oprit, is het ideaal om daar ook een laadpaal te installeren. Maar dat is natuurlijk niet voor iedereen even handig. Stel bijvoorbeeld dat je een tussenwoning hebt of een appartement. In dat geval kun je ook kiezen voor een openbare laadpaal, waarvan niet alleen jouw Hyundai gebruik kan maken, maar ook anderen. Of neem een zakelijke laadpaal, waar twee of meer auto’s tegelijk kunnen opladen. Lanova heeft elk type voor je in het assortiment.

Een Hyundai slim opladen, dat doe je thuis

Niemand op de hele wereld heeft eerder een interactieve laadpaal ontwikkeld dan Lanova. Het spreekt voor zich dat we hier erg trots op zijn. Kies je voor onze Lanova Home Advanced, dan worden je laadgewoonten door kunstmatige intelligentie in kaart gebracht. Vervolgens speelt de laadpaal in op de patronen die hij herkent. Wist je dat je met 22kW laadvermogen heel wat jaren vooruit kunt? Ook als je volgende elektrische auto geen Hyundai is, blijft opladen een koud kunstje.

Voor je bedrijf: een zakelijke laadpaal

Vooral mensen met een kantoorbaan zijn vaak uren achter elkaar op de zaak. Dat is de reden dat we in ons assortiment twee zakelijke laadpalen hebben opgenomen. Dankzij de Lanova Business Premium en Lanova Business Advanced kun je ook onder werktijd opladen, zelfs met twee elektrische Hyundai’s (of andere merken) tegelijk. Het type Advanced houdt automatisch je laadgedrag in de gaten en leert hiervan. Het design van beide palen is prachtig en je hebt ook nog eens altijd en overal inzicht in je laadsessies.

Jouw Hyundai aan een openbare laadpaal

Je oplaadpunt openstellen voor anderen? Dat kan met onze openbare laadpaal de Lanova Public Advanced. Deze laadpaal kan tegen een stootje en is zeer prettig in het gebruik. Welk weer het ook is, deze laadpaal doet het. En dankzij de slimme Advanced ben je al voorbereid op de mogelijkheden van morgen.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld