Let's connect

Hyundai laadpaal

header-after

Hyundai laadpaal

In het bezit van een elektrische Hyundai? Of ben je de aanschaf nog aan het overwegen? In beide gevallen is het een goed idee om je eens te oriënteren op de mogelijkheden van een eigen laadpaal Hyundai. Zo draagt een eigen laadpaal bij aan veilig en efficiënt laden én rijden. Met een eigen laadpaal heb je geen stress en zorgen over hoe je van A naar B komt. Lees hieronder meer over de laadpalen of navigeer hierboven direct naar jouw model.

Elektrisch rijden en Hyundai  

Hyundai maakt er allang geen geheim meer van. Zij willen, op een groene manier, de grootste autofabrikant ter wereld worden. En ze zijn al hard op weg. Hyundai is namelijk het enige automerk dat de keuze biedt uit volledig elektrisch, hybride en waterstof. Zo bieden zij voor iedereen een passende duurzame mobiele oplossing. Ook Lanova gelooft in passende oplossingen voor groene autorijders. Daarom hebben wij Lanova Lease in het leven geroepen. Te hoge kosten en onplezierige verassingen mogen een groenere wereld niet in de weg staan.

Stopcontact vs. Hyundai laadpaal

Jouw Hyundai opladen kan op verschillende manieren. Dat kan met behulp van een laadpaal Hyundai, maar laden via het stopcontact is ook mogelijk. Dat laatste raden wij af. Zo is het opladen via het stopcontact tijdrovend en risicovol. Naast dat het veel tijd in beslag neemt, loop je het risico op kortsluiting. Jouw auto vraagt namelijk een aanzienlijk vermogen, iets waar een stopcontact doorgaans niet in voorziet. Met een laadpaal Hyundai voorkom je dit probleem. Naast het feit dat een laadpaal specifiek ontworpen is voor laden, zijn de laadpalen van Lanova voorzien van speciale beveiligingsfuncties.

Welke laadpaal voor welk Hyundai model?

Er zijn verschillende soorten laadpalen geschikt voor jouw Hyundai. Welke laadpaal het beste is voor jou, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Zo is de locatie een van de belangrijkste factoren die bepalen welke laadpaal de juiste is. Wil je jouw laadpaal Hyundai aan huis? Dan raden wij voor Hyundai modellen doorgaans de Lanova Home Premium aan. Prefereer je een laadpaal op kantoor? Dan is de Lanova Business Premium een aanrader.

Laadpaal Hyundai tijdsduur

Laden aan een laadpaal Hyundai neemt veel minder tijd in beslag dan laden aan het stopcontact. Een veel gestelde vraag is dan ook hoe veel sneller dit gaat. Hier is simpelweg geen concreet antwoord op. De laadtijd is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het vermogen, type aansluiting en de spanning. Zo kan je met 4 uur laden 195 kilometer vooruit wanneer je een Hyundai IONIQ rijdt. Voor de Hyundai Kona staat 5,5 uur laden gelijk aan 400 kilometer. Navigeer bovenaan deze pagina naar je model Hyundai om de laadtijd te bekijken. Daar vind je ook direct terug of je model een snellaadmogelijkheid heeft.

Meer weten over een laadpaal Hyundai?

Wil je meer weten over een laadpaal Hyundai? Bijvoorbeeld over hoe het leasen, kopen of de installatie in zijn werk gaat? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.