Let's connect

Ford laadpaal

header-after

De beste laadpaal Ford

Begin 2015 is Ford gestart met de verkoop van de plug-in hybride C-max Energi. Begin 2021 heeft Ford in Nederland een volledig elektrische SUV aan hun modellenlijst toegevoegd: de Mustang Mach-E. Hij kent een elektrisch rijbereik van maarliefst 610 kilometer! Heb je één van deze Fords voor de deur staan? Dan kan een laadpaal Ford niet ontbreken!

Waarom een laadpaal Ford voor je C-max Energi?

Met een plug-in hybride heb je de voordelen van een elektrische auto, gecombineerd met de voordelen van een auto met verbrandingsmotor. Op de kleine stukken rijdt je auto op de accu. Ga je wat verder weg en rijd je meer dan 33 kilometer? Dan schakelt je Ford vanzelf over op brandstof. Met een laadpaal Ford heeft je auto binnen 2 uur een volle accu. Het laden via een laadpaal is niet alleen snel, het is ook uiterst veilig.

Waarom een laadpaal Ford voor je Mustang Mach-E?

Om het rijbereik van 610 kilometer te behalen, heb je wel een laadpaal nodig die je accu snel én volledig oplaadt. Een laadpaal aan huis is dan ideaal, zodat je onderweg niet continu hoeft te stoppen om je accu bij te laden. Zo ga je goed voorbereid de weg op!

Home Premium laadpaal Ford

Wil je graag een laadpaal? Voordat je deze kunt aanschaffen, heb je een aantal keuzes te maken. Zo ook of je graag thuis of op het werk wil laden. Voor het thuis laden heeft Lanova de Home Premium ontwikkeld. Deze laadpaal is optioneel verkrijgbaar met laadkabel. Plug de kabel eenvoudig in om te laden, en plug hem uit om net zo makkelijk weer weg te rijden! Deze laadpaal Ford is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog fraai uit. Hij is ontwikkeld met oog voor detail en uitgerust met een bewegingssensor.

Business Premium laadpaal Ford

Een tweede optie is een zakelijke laadpaal. Om zakelijk te laden heeft Lanova de Business Premium ontwikkeld. Met behulp van de handige Web Interface kun je via je telefoon, tablet of laptop alle laadsessies inzien. Je vindt er een handig overzicht in terug en kunt deze direct delen met je werkgever of leasemaatschappij. Dat maakt het dus ook mogelijk om je laadpaal aan huis te plaatsen en de elektriciteitskosten te declareren bij je werkgever!

Kopen of leasen: het kan allebei

Een tweede keuze die je nog maakt vóór je de laadpaal Ford daadwerkelijk kunt (laten) plaatsen, is de keuze in koop of lease. Bij Lanova kan het allebei! Het voordeel van koop is dat je de laadpaal compleet in eigen beheer krijgt. Leasen kent ook een voordeel: voor een vast bedrag per maand en zonder onverwachte kosten ben je altijd verzekerd van een goed werkende laadpaal.

Installatie van de laadpaal Ford

Lanova verzorgt het hele plaatje: van de aanschaf in koop of lease tot installatie van de laadpaal. Als je wil dat wij de installatie doen, komt er een monteur bij je langs om de situatie in kaart te brengen en een prijs op te geven. Dit wordt door gecertificeerde monteurs gedaan. Daarom krijg je bij ons 24 maanden garantie! Lees hier hoe het werkt.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons via info@lanovalaadpalen.nl of via 088 0110 301. We staan je graag te woord!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.