Let's connect

Fiat laadpaal

header-after

De beste Fiat laadpaal

Fiat beloofde in de toekomst in toenemende mate elektrisch te zijn. In 2020 hebben ze de eerste stap gezet met de elektrische Fiat 500. Het is nog steeds net zo’n leuke stadsauto als voorheen, maar dan volledig gemoderniseerd én elektrisch. Om met je elektrische Fiat rond te rijden, heb je ook een Fiat 500e laadpaal nodig.

Voordelen van de Fiat laadpaal

Met een laadpaal laad je sneller én veiliger dan via het stopcontact. Waar je normaal gesproken ruim 19 uur wacht tot je auto aan het stopcontact is opgeladen, neemt dit met een laadpaal Fiat slechts 4 uur in beslag. Daarnaast beschikt de Fiat over een snellaadmogelijkheid van 84 kW. Andere voordelen zijn het optionele Load Guard systeem, waarmee de laadpaal lokale stroomopwekking herkent. Of uitgebreide assistentiesystemen, waarmee de laadpaal je laadgewoonten leert kennen. Zo word je ’s ochtends wakker en stap je direct een volledig opgeladen auto in.

Welke keuzes heb ik?

Wanneer je kiest voor een laadpaal Fiat, kies je voor een laadpaal aan huis of op het werk. Als je de voorkeur hebt voor een laadpaal thuis, is de Home Advanced Lite de beste laadoplossing voor jou. Voor zakelijke rijders vormt de Business Premium de beste oplossing. Het grootste voordeel van deze zakelijke laadpaal is de dubbele aansluiting. Zo deel je de laadpaal eenvoudig met collega’s of klanten!

Laadpaal Fiat kopen

Je kunt de Fiat laadpaal zowel kopen als leasen. Het grote voordeel van kopen is dat de laadpaal Fiat volledig in jouw beheer is. Met een ruime voorraad laadpalen ben je verzekerd van een snelle levering. Wist je al dat het mogelijk is om je laadpaal volledig te personaliseren? Neem daarvoor gerust contact op met een adviseur.

De beste laadpaal voor jou

We kunnen ons voorstellen dat je een laadpaal niet van de één op de andere dag koopt. Het vinden van de juiste laadpaal kost tijd en geld. Gelukkig hebben we de beste laadpaal al voor je geselecteerd. Ook hebben we een oplossing om de aanschaf van een laadpaal financieel aantrekkelijk te maken. De eerste optie is om te controleren of je in aanmerking komt voor een subsidie. Een andere optie is Lanova lease.

Laadpaal Fiat leasen

Met Lanova Lease betaal je een vast bedrag per maand voor je laadpaal Fiat. Voor dat vaste bedrag per maand ontvang je je zelf samengestelde laadpaal, heb je zekerheid bij eventuele storingen, krijg je onderhoud én helpen we met de installatie. Lees meer over hoe leasen werkt.

Vrijblijvend advies

Twijfel je over de aanschaf van een laadpaal Fiat, heb je vragen of wil je dat er een monteur langskomt om je situatie te bekijken? Neem dan gerust contact met ons op via info@lanovalaadpalen.nl of tel: 088 0110 301.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.