Let's connect

Ferrari laadpaal

header-after

Ferrari Laadpaal

Het iconische logo van het steigerende paard symboliseert Italiaanse luxe, exclusiviteit, prestatie, design en kwaliteit. Een symbool dat velen niet direct associëren met elektrisch rijden. Onterecht. Want het DNA van Ferrari bestaat uit een unieke toekomstgerichte visie. Met de focus op zowel het individu als het team. Ben jij al klaar voor de overstap naar elektrisch rijden binnen het team van Ferrari? Dan is een Ferrari laadpaal onmisbaar.

De voordelen van een Ferrari laadpaal

Een eigen laadpaal kent meerdere voordelen. Zo laadt een elektrische auto aan een laadpaal sneller op dan aan een stopcontact. Bovendien is het opladen zo ook een stuk veiliger. Een laadpaal van Lanova is namelijk niet alleen speciaal ontworpen voor het opladen van auto’s, maar ook voorzien van slimme beveiligingsfuncties. In tegenstelling tot laden aan een stopcontact, waarbij kortsluiting maar een al te groot risico is.

Een Ferrari laadpaal aan huis

Voor velen is thuis de plek waar ze de meeste tijd spenderen en om die reden ook beschouwen als uitvalsbasis. Een laadpaal aan huis is dan geen overbodige luxe. Zo ga je met een Ferrari laadpaal altijd goed voorbereid de weg op. Bij een exclusief en stijlvol merk hoort een laadpaal met de beste prestaties bij. Dat is de Lanova Home Advanced laadpaal.

Deze laadpaal is voorzien van AI, waardoor hij jouw laadgedrag leert kennen en hierop anticipeert.

Een Ferrari laadpaal op kantoor

Spendeer je meer tijd op de zaak? Dan raden wij de Lanova Business Premium en Lanova Business Advanced aan. Deze zijn namelijk speciaal ontwikkeld als zakelijke laadpalen. Dit zijn laadpalen die jou de mogelijkheid bieden om meerdere auto’s tegelijkertijd op te laden. Handig voor collega’s en een mooi extraatje voor klanten en partners. Bovendien leert de slimme software van de Lanova Advanced jouw laadgewoonten kennen. Zo voldoet de laadpaal steeds beter aan jouw wensen, naarmate hij jouw laadgewoonten leert kennen.

Meer weten over een Ferrari laadpaal? 

Ben jij al helemaal klaar voor de toekomst van elektrisch rijden met Ferrari? En wil je meer weten over het leasen of kopen van laadpaal? Boek een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.