Let's connect

Cupra laadpaal

header-after

Cupra laadpaal

Cupra: een nieuwe en veelbelovende speler op de markt van elektrisch rijden. Bij Cupra draait het om kracht. Grenzen verleggen. Gezien worden. Bewijzen dat uniek design en prestaties samengaan. Dat ook elektrisch rijden een krachtige boost geeft. Ben jij de trotste eigenaar van een Cupra model? Dan is het interessant om ook eens een Cupra laadpaal te overwegen.

Cupra en elektrisch rijden

Cupra biedt een scala aan mogelijkheden voor de autoliefhebber die kracht, prestatie en uniek design zoekt. Zowel Hybride als 100% elektrische modellen. De Formentor is de eerste SUV e-HYBRID en rijdt tot 60 km op alleen de elektrische motor. De Cupra Born is een 100% elektrisch model die niets inlevert in kracht of range. Cupra staat niet voor niets voor: “electrifying performance made for car lovers.”

Een Cupra laadpaal aan huis

Voor velen is thuis de plek waar zij de meeste tijd spenderen. Een laadpaal aan huis is dan een groot voordeel. Zo ga je altijd goed voorbereid de weg op. Bijvoorbeeld met de Lanova Home Advanced Lite laadpaal of de Lanova Home premium laadpaal. Een andere optie is de Lanova Home Advanced. Deze laadpaal is voorzien van AI waardoor hij jouw laadgedrag leert kennen en hierop anticipeert. En met het laadvermogen van 22 kW ben je ook over vele jaren nog uiterst tevreden. Zelfs met een andere auto.

Een Cupra laadpaal op kantoor

De Lanova Business Premium en Lanova Business Advanced zijn speciaal ontwikkeld als zakelijke laadpalen. Het voordeel van een zakelijke laadpaal? Jouw Cupra laadt gemakkelijk tegelijkertijd op met een tweede elektrische auto. Daarbij voldoet de slimme software van de Lanova Advanced steeds beter aan jouw wensen, naarmate hij jouw laadgewoonten leert kennen.

Een Cupra laadpaal leasen

Wil jij de actieradius optimaal benutten, maar twijfel je nog over de aankoop van een Cupra laadpaal? Bij Lanova heb je ook de mogelijkheid om een geschikte laadpaal voor ieder model auto te leasen. Een laadpaal leasen bij Lanova kent verschillende voordelen. Zo is het onderhoud geheel voor onze rekening, nemen wij de laadpaal op elke gewenst moment weer over en kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan. Jouw hybride of elektrische Cupra opladen met een Lanova Lease pakket? Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Een Cupra laadpaal kopen 

Uiteraard is het ook een mogelijkheid om een laadpaal te kopen. Je bent al de eigenaar van een Lanova laadpaal vanaf € 649,-. Een laadpaal leasen of kopen, het heeft beiden zijn voordelen.

Meer weten over een Cupra laadpaal?

Wil je meer weten over wat de juiste laadpaal is voor jouw situatie? Of hoe het leasen, kopen en installeren bij Lanova in zijn werk gaat? Boek een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.