Let's connect

Citroën laadpaal

header-after

Laadpaal Citroën

Citroën maakt autorijden al 100 jaar voor een breed publiek mogelijk. Ook in de toekomst gaan ze daar niets aan veranderen. Dat blijkt uit de elektrische modellen die Citroën heeft gelanceerd. De voordelen van de elektrische Citroëns: soepel rijden, minder tot geen C02 uitstoot én snel opladen. Bij dat laatste komt een laadpaal Citroën goed van pas. Navigeer hierboven naar de beste laadpaal voor jouw Citroën.

Snel de weg op met een laadpaal Citroën

Laten we beginnen om te vertellen dat laden aan een stopcontact mogelijk is. Verstandig is het alleen niet. Laden aan het stopcontact duurt lang en het is niet de meest veilige optie. Bij opladen via het stopcontact, ook wel Mode 1 laden genoemd, loop je het risico op brandgevaar en kortsluiting. Dat komt omdat er vaak geen begrenzer en beveiliging op het stopcontact zit. Daarnaast kan het tot wel 23 uur duren voordat je accu volledig is opgeladen. Met een laadpaal Citroën ga je sneller de weg op. De laadtijd van de C-Zero bedraagt 5 uur en de laadtijd van de e-Berlingo 6,75 uur.

Snelladen is ook een optie

Met de elektrische Citroëns is snelladen ook een optie. Bij snelladen, ook wel DC-laden, wordt jouw Citroën middels gelijkstroom opgeladen. Hierbij bepaalt de laadpaal het gehele laadproces. Het voordeel? Je Citroën is in minder dan een halfuur tot 80% opgeladen!

Een laadpaal Citroën aan huis of op het werk

Als je kiest voor een laadpaal Citroën, heb je de keuze tussen een laadpaal aan huis of op het werk. De Lanova Business Premium heeft een dubbele aansluiting, waardoor je 2 auto’s tegelijkertijd kunt opladen! Ook beheer je de laadpaal eenvoudig via een mobiele app. Bekijk meer over het zakelijk gebruik.

De Lanova Home Premium vormt de beste laadpaal Citroën aan huis. De voordelen?

  • Eenvoudige installatie
  • Optioneel verkrijgbaar met vaste laadkabel
  • Slimme beveiligingsfuncties
  • Bewegingssensor, waardoor LED uitschakelt wanneer er geen beweging is

Een laadpaal Citroën kopen of leasen

Lanova geeft je de keuze om de laadpaal te kopen of leasen. Bij koop krijg je de laadpaal volledig in eigen beheer. Met een grote voorraad aan laadpalen  ben je bij Lanova verzekerd van een snelle levertijd en kan installatie altijd binnen 2 weken plaatsvinden. Bij lease betaal je een vast bedrag per maand, kan  je rekenen op zekerheid bij storingen en voorkom je onverwachte kosten. Lanova helpt je bij het totale plaatje, van aankoop tot installatie. Lees meer over hoe het werkt.

Hulp nodig bij de aanschaf?

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met een adviseur van Lanova via info@lanovalaadpalen.nl of tel 088 0110301. Wij staan je graag te woord!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.