Let's connect

Chevrolet laadpaal

header-after

De beste laadpaal Chevrolet

De eerste elektrische Chevrolet Volt kwam in 2010 op de markt. Hoewel het merk inmiddels gestopt is met de verkoop van nieuwe, elektrische auto’s in Europa, rijden ze nog steeds rond. De Volt kent een volledig elektrische variant en een plug-in hybride variant. Voor beide varianten is ook een laadpaal Chevrolet beschikbaar!

Waarom een laadpaal aanschaffen?

Er zijn 2 redenen te bedenken voor de aanschaf van een laadpaal Chevrolet: met een laadpaal laad je veilig én snel. Een laadpaal beschikt namelijk over een stroombegrenzer en beveiligingsfuncties. Hiermee voorkom je kortsluiting, of nog erger, brandgevaar. Daarnaast maakt een laadpaal het mogelijk om op elk gewenst moment je laadpaal op te laden én de volledige actieradius van je Chevrolet te benutten.

Een laadpaal Chevrolet voor thuis

Lanova Laadpalen heeft de beste laadpalen ontwikkeld én geselecteerd voor jouw model. Voor de Chevrolet is zowel een laadpaal thuis als een zakelijke laadpaal beschikbaar. De beste laadpaal voor uw Chevrolet Volt EV is de Home Advanced . Dit is ’s werelds eerste slimme laadpaal. Dit houdt in dat je via een handige Web Interface alle laadsessies kunt inzien en dat je via het Load Guard systeem kunt laden met groene stroom. Voor de Chevrolet Volt PHEV is de Home Premium de beste laadpaal. Deze is optioneel verkrijgbaar met vaste laadkabel.

Wist je ook al dat de laadstations van Lanova geschikt zijn voor álle plug-in hybride en elektrische auto’s? Dat is te danken aan de modulaire opbouw. Mocht je er ooit aan denken om je Chevrolet Volt te verkopen, heb je dus nog steeds een geschikte slimme laadpaal voor je nieuwe elektrische auto.

Een zakelijke laadpaal Chevrolet

De laadpaal Chevrolet kun je ook zakelijk gebruiken. Het voordeel van de zakelijke laadpaal, is dat deze beschikt over twee oplaadpunten. Zo deel je hem eenvoudig met collega’s of klanten! Dankzij de Web Interface kun je de laadpaal ook thuis plaatsen en nog steeds zakelijk gebruiken. Dit systeem maakt het namelijk mogelijk om je laadsessies te delen met je werkgever en de stroomkosten direct te verrekenen. Lees hier meer over zakelijk laden.

Koop of lease een laadpaal

Is volledig beheer van de laadpaal wenselijk? Kies er dan voor om de laadpaal Chevrolet te kopen. Omdat niet iedereen de aanschaf van een laadpaal in één keer wil betalen, heeft Lanova een Lease label in het leven geroepen. Voor een vast bedrag per maand en zonder onverwachte kosten is het mogelijk om je laadpaal te leasen! Binnen het leasepakket verzorgen wij alles: van aankoop tot plaatsing.

Meer informatie over de laadpaal Chevrolet

Heb je vragen of wil je graag spreken met een adviseur? Neem dan contact met ons op via info@lanovalaadpalen.nl of via 088 0110 301. Wij staan je graag te woord!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.