Let's connect

BMW laadpaal

header-after

Op zoek naar een BMW laadpaal?

Heb je een laadpaal nodig voor je elektrische BMW? BMW heeft verschillende hybride en elektrische auto’s ontwikkeld. Voor ieder specifiek model biedt Lanova de beste BMW laadpaal. Zowel laadpalen aan huis of op het werk. Deze laadpalen zijn dé manier om efficiënt gebruik te maken van je auto.  Navigeer hierboven direct naar een laadpaal voor BMW i3, i8, 225xe, 330e,  530e, 740e of X5 40e. Daar vind je bij de laadpalen meer informatie over het laadtijden, de accu, laadkabels en meer.

Laadpaal voor jouw BMW kopen?

Elektrische auto’s bestaan in verschillende soorten en maten. Hetzelfde geldt voor laadpalen. Lanova biedt 3 soorten laadpalen: voor thuis, zakelijke laadpalen én een snellader.

Weten welke laadpaal het beste is voor jouw BMW? Navigeer dan naar je model en bekijk de beste laadpaal.

Goed voorbereid de weg op

Altijd de weg op met een volle accu. Een laadstation aan huis maakt dat mogelijk. Het opladen van je auto vraagt veel stroom. Zeker in combinatie met het reguliere huishoudelijke verbruik kan dit ervoor zorgen dat de stroomaansluiting het gevraagde laadvermogen niet kan leveren of dat kortsluiting ontstaat. Dankzij de slimme beveiligingsfuncties van de laadpaal wordt dit voorkomen. Hiermee is het laadpunt uiterst veilig en kun je altijd zorgeloos thuis laden. Zorgeloos thuisladen werkt zo:

  • Je komt thuis
  • Plug de laadkabel in je BMW
  • Laat de laadpaal ’s nachts slim laden
  • Ga ’s ochtends op weg met een volle accu

Wil je een laadpaal voor jouw BMW op het werk?

Een laadpaal op het werk kan ook handig zijn. Bijvoorbeeld als je vaak onderweg bent voor werk, je ver van je werk af woont, je een auto van de zaak hebt of als je meerdere auto’s tegelijk wilt opladen. Daarom hebben we voor ieder model ook de beste zakelijke laadpaal in huis. Je leest hier de mogelijkheden voor jouw zakelijke laadpaal.

Hoe werkt de installatie van een BMW laadpaal?

Lanova ontzorgt van aankoop tot plaatsing. Tijdens het bestellen kun je aangeven of de installatie van een laadpaal gewenst is. Voor de installatie komt een monteur langs om de situatie te bekijken. Op basis hiervan wordt een offerte voor installatie opgesteld. Indien akkoord komt een gecertificeerde installateur op afgesproken datum langs om de jouw laadpaal te plaatsen.

laadpaal BMW 740e

 

Laadpaal voor BMW i3

Elektrisch rijden is de toekomst. Volgens BMW begint die toekomst met de komst van de i3 nú. Met een consistent duurzame en lokaal emissievrije auto, staat het merk voor de mobiliteit van morgen. Bij een duurzame auto hoort uiteraard een duurzaam laadsysteem. Met het optionele Load Guard systeem geeft de laadpaal voorrang op groene stroom, zoals zonnepanelen.

De beste laadpaal voor jouw BMW i3

De beste laadpaal voor BMW i3 is de laadpaal waarmee je na 3 uur laden weer een volle accu hebt. Je kunt er dan zo’n 235 kilometer mee rijden. Hoe snel de auto oplaadt, is afhankelijk van het laadvermogen. Bij je i3 is het mogelijk om maximaal 22 kW 3-fase te laden. Combineer snel laadvermogen en zorgeloos laden met de Lanova Home Premium. Lanova biedt ook de beste laadkabels voor jouw BMW.

laadpaal BMW i3

Wat kost elektrisch laden gemiddeld?

De kosten voor elektrisch laden zijn afhankelijk van je elektriciteitstarief en/of de aanbieder van het laadstation. Je laadpaal aan huis is altijd de goedkoopste oplossing. Hier geldt tenslotte jouw eigen energietarief. Of nog goedkoper; het laden via groene stroom. De aanschaf van je BMW laadpaal vergt wel een kleine investering: koop deze al vanaf € 785,- inclusief btw. Openbaar laden is omgerekend een stuk duurder. De eigenaar van het laadstation wil uiteraard ook zijn/haar geld terugverdienen. Gemiddeld betaal je per kWh 10 tot 20 cent meer dan thuis.

Hoe moet ik mijn elektrische BMW opladen?

Elektrisch laden werkt simpel. Je hoeft alleen maar de laadkabel in te pluggen. Het display op het laadstation geeft aan of het laden juist gebeurt. Als de accu volledig opgeladen is, wordt het laadproces automatisch afgebroken. Ben je de trotse eigenaar van een BMW laadpaal aan huis? Dan zal de laadpaal jouw laadgedrag herkennen. De Lanova Home Advanced speelt hier perfect op in, zodat je altijd met een volle accu de weg op kunt.

Hoe lang duurt het om mijn BMW op te laden?

De tijd die nodig is om je BMW op te laden is afhankelijk van diverse factoren: het vermogen, het type aansluiting en de spanning. Zo duurt laden via wisselstroom (AC) langer dan laden via gelijkstroom (DC). De gemiddelde laadtijd voor je BMW ligt tussen de 2 en 3 uur. Voor de exacte laadtijd kun je navigeren naar het model van je BMW.

Meer weten over een BMW laadpaal?

Meer weten over de laadpalen, leasen, kopen of de installatie? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.